اهتمام ویژه دانشگاه پیام نور در زمینه محیط زیست و تحقق مدیریت سبز / ارتقای زیرساخت های الکترونیکی برای حفظ محیط زیست

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد دانسفهان

واحد شال​​​​

یکشنبه 1398/11/6
رییس دانشگاه پیام نور خبر داد:

رئیس دانشگاه پیام نور از ارائه آموزش‌های تخصصی و همگانی در حوزه محیط زیست در این دانشگاه خبر داد و گفت: در حال حاضر ۲۵ درصد آزمون‌های این دانشگاه به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود که اقدام بسیار قابل توجهی در جهت حذف کاغذ و همچنین کمک به محیط زیست به شمار می‌رود.
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا زمانی در جشنواره ملی آموزش محیط زیست که امروز در دانشگاه پیام نور برگزار شد، ضمن بیان این مطلب خاطرنشان کرد: با توجه به قرار گرفتن در آستانه روز جهانی محیط زیست این جشنواره را در دانشگاه برگزار کردیم. ضمن اینکه دانشگاه پیام نور یکی از مراکزی است که در حوزه مدیریت سبز فعالیت‌های خود را آغاز کرده است.
وی در ادامه تصریح کرد: ما در دانشگاه پیام نور تا می‌توانیم تلاش کردیم فعالیت‌های خود را مبتنی بر رویکرد دوستدار محیط زیست آغاز کنیم. همچنان که بحث آموزش‌های تخصصی که به بحث محیط زیست کمک کند را شروع کردیم. به عنوان مثال ما بحث آموزش الکترونیک را در این دانشگاه تقویت می‌کنیم تا بتوانیم به صرفه جویی در چاپ کتاب‌ها و همچنین صرفه جویی در مصرف کاغذ کمک کننده باشد.
دکتر زمانی ادامه داد: ما در پایان هر ترم برای حدود سه میلیون نفر آزمون برگزار می‌کنیم و از سال گذشته تلاش کردیم سهم عظیمی از این آزمون‌ها را به آزمون‌های الکترونیکی تغییر بدهیم که خوشبختانه امروزه ۲۵ درصد از آزمون‌های ما به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و صرفه‌جویی بسیار زیادی در عرصه کاغذ صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه پیام نور همچنین تاکید کرد: این دانشگاه برای اولین‌بار در کشور از کاغذ مصنوعی(پلیمری) برای تولید جلد کتاب استفاده کرده که استفاده از این کاغذ، علاوه بر صرفه‌جویی، موجب ارتقای کیفیت کتاب‌ها، کاهش هزینه انرژی و استهلاک دستگاه‌ها و از همه مهم‌تر موجب حفظ محیط‌ زیست و بهبود روند مدیریت سبز در دانشگاه خواهد شد.
دکتر زمانی خاطرنشان کرد: در امور و فرآیندهای اداری دانشگاه نیز تلاش کردیم مصرف کاغذ به حداقل برسد و به شکل سامانه‌ای تغییر پیدا کند، در این راستا برنامه‌های بسیار خوبی توسط شورای راهبردی مدیریت سبز در دانشگاه شروع شده است که اجرای آنها مصرف کاغذ را و همچنین انرژی را بسیار کاهش می‌دهد.
رئیس دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: علاوه بر آغاز ارائه آموزش‌های تخصصی در حوزه محیط زیست ما یک سری آموزش‌های همگانی را نیز در دانشگاه شروع کرده‌ایم که امیدوار هستیم این روند در سطح جامعه و در حوزه حفظ محیط زیست به یک فرهنگ تبدیل شود.
وی اظهار داشت:  اهمیت پرداختن به محیط زیست یکی از دغدغه های مهم  در سراسر جهان است که با پیشرفت علم میزان این اهمیت نیز افزایش می یابد و امروزه دنیا تلاش دارد به جای سوختهای فسیلی از سوختهای نو و تجدیدپذیر استفاده کند و تولیدات صنعتی از فرایندهایی استفاده میکنند که تاثیر مخرب کمتری داشته باشد.
وی در پایان اذعان داشت: این جشنواره گوشه ای از رسالت اجتماعی این دانشگاه را به نمایش می گذارد و امید که بتوانیم در حفظ و احیای محیط زیست مثمر ثمر باشیم.

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403