قابل توجه دانشجویان گرامی

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

شنبه 1401/3/7
قابل توجه دانشجویان گرامی

​نکات ضروری امتحانات پایان  نیمسال دوم 1401-1400

- کلیه امتحانات پایانی به استثنای دروس عمومی طبق برنامه اعلام شده به صورت حضوری برگزار خواهد شد و نحوه ی برگزاری امتحانات غیر قابل تغییر است.

- ضروریست دانشجویان شهریه ی خود را قبل از شروع امتحانات واریز کرده و از طریق گزارش 428 کارت ورود به جلسه امتحانات را از سیستم گلستان دریافت نمایند. به همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه در هر آزمون الزامی است.

- حداقل نیم ساعت قبل از برگزاری امتحان در دانشگاه حضور داشته و رأس ساعت مقرر سر جلسه امتحان حاضر شوید.

-کلیه دانشجویان موظفند طبق شماره صندلی اعلام شده از طرف اداره امتحانات که برای هر امتحان متغیر  می باشد، درجای خود قرار گیرند. تعویض شماره صندلی به منزله ی تخلف در آزمون است.

- لازم است دانشجویان قبل از ورود به حوزه امتحانی تلفن همراه خود را درحالت خاموش قرار داده و به باجه امانات تحویل دهند.

- کلیه دانشجویانی که اسامی آنها در لیست حضور و غیاب می باشد موظفند قبل از خروج از جلسه آزمون ، فرم مربوطه را امضاء نمایند، امضاء نکردن فرم به منزله ی غیبت در آزمون است.

- دانشجویانی که در یک زمان واحد دو امتحان دارند می بایست قبل از شروع امتحان به مسئول جلسه امتحان اطلاع دهند.

- همراه داشتن هرگونه یادداشت (دست نوشته مرتبط یا غیر مرتبط با سوالات امتحانی)،کتاب، کیف دستی، وسایل الکترونیکی و ارتباطی (گوشی تلفن همراه حتی به صورت خاموش ، ساعت هوشمند ، هندزفری و ...)، نوشتن در کف دست، صحبت کردن، نگاه کردن به ورقه دیگری، داشتن کارت دانشجویی جعلی یا کپی گرفته شده تخلف امتحانی محسوب شده و طبق آئین نامه ی امتحانات، دانشجوی متخلف به کمیته انضباطی دانشگاه معرفی خواهد شد.

- ضروری است هر دانشجو وسایل مورد نیاز خود (مداد ، پاک کن و...) را به همراه داشته باشد. هر گونه مبادله لوازم مورد نیاز در جلسه امتحان ممنوع می باشد.

- درصورتیکه دانشجو در جلسه امتحان مرتکب تخلف یا تقلب گردد توسط عوامل برگزار کننده ی امتحانات صورتجلسه شده و طبق آئین نامه امتحانات، دانشجوی متخلف به کمیته انضباطی دانشگاه معرفی خواهد شد.

- خارج نمودن برگه سوالات و پاسخنامه ها از جلسات امتحانی ممنوع و تخلف محسوب می شود.

ستاد امتحانات دانشگاه پیام نور استان قزوین

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

دوشنبه 17 اردیبهشت 1403