خدمتی نوین در سامانه آموزش الکترونیکی از سوی اداره فناوری اطلاعات و رایانه

یکشنبه 1399/12/3
خدمتی نوین در سامانه آموزش الکترونیکی از سوی اداره فناوری اطلاعات و رایانه

ایجاد صفحه اختصاصی جهت تسهیل در استفاده از کلاسهای مجازی ویژه اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور استان قزوین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای دسترسی آسانِ دانشجویان به کلاسهای اساتید محترم، راهنمای دریافت نرم افزار های مورد نیاز آموزش الکترونیکی در قالب رایانه و تلفن همراه، نظرسنجی آنلاین، نحوه ورود مستقیم به کلاسهای درسی اساتید و هرآنچه که در زمینه آموزش الکترونیکی مورد نیاز دانشجویان عزیز می باشد، اداره فناوری اطلاعات و رایانه دانشگاه لینک تخصصی به آدرس زیر را راه اندازی و ارائه کرده است.

شما می توانید با کلیک بر روی لینک زیر کلیه خدمات فوق را دریافت نمائید .

کل بازدیده ها: 212904
چهارشنبه 13 اسفند 1399