دانشگاه پیام نور استان قزوین میزبان 340 داوطلب آزمون استخدامی وزارت بهداشت و درمان

جمعه 1399/11/24

بزرگترین آزمون استخدامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صبح امروز همزمان با سایر استانها در قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قزوین، آزمون استخدامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، صبح امروز جمعه ۲۴ بهمن  با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

به گفته معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در این آزمون ۳۸ هزار و ۹۵۳ نفر برای شغل پرستاری و مشاغل بهداشتی کشور پذیرش و استخدام می‌شوند.

69d5bceb-659b-4262-bf56-785ad855b40b.jpg

کل بازدیده ها: 207516