​رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین از برگزاری آئین اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی هنری خاطره با طعم کرونا خبر داد :

دوشنبه 1399/11/13

18 بهمن آیین اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی هنری خاطره با طعم کرونا به میزبانی دانشگاه پیام نور استان قزوین برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضا رسولی شربیانی رییس دانشگاه پیام نور استان قزوین و دبیر اجرایی اولین جشنواره فرهنگی هنری خاطره با طعم کرونا با اعلام این خبر گفت : این جشنواره با هدف تولید محتوا پیرامون موضوع مقابله با کرونا با تمرکز بر آگاهی بخشی موثر و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در جامعه ی دانشجویان عزیز ، به میزبانی دانشگاه پیام نور استان قزوین  برگزار می گردد . دکتر رسولی شربیانی اظهارداشت : مراسم اختتامیه این جشنواره با معرفی برگزیدگان در دو بخش خاطرات مکتوب و پادکست صوتی در روز شنبه 18 بهمن از ساعت 9:30 لغایت 11:30 از طریق دانشگاه برگزار می گردد و همچنین علاقمندان می توانند از طریق شبکه آپارات و صفحه اینستاگرام بصورت زنده این برنامه را مشاهده نمایند.

آدرس صفحه اینستاگرام دانشگاه :@qazvinpnu

آدرس صفحه آپارات دانشگاه : aparat.com/qazvinpnu/live