همزمان با فرارسیدن اولین سالگرد شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی:

شنبه 1399/10/13
همزمان با فرارسیدن اولین سالگرد شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی:

​به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد :

برگزاری مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همراهان باوفای ایشان ؛

🔻 این مراسم‌ با حضور همکاران محترم اداری و علمی و با سخنرانی مسئول محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه و شعرخوانی، مدیحه سرایی همکاران و همچنین قرائت  زیارت مخصوص حضرت زهرا سلام الله علیها، همراه بود.

62086594-d2dd-45da-a692-8a95e749a2e5.jpg

کل بازدیده ها: 207528