چشم‌پوشی از دستورات نوار دستور
پرش به محتوای اصلی
داشنگاه پیام نور
 

معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات در حاشیه ی چهارمین پیش نشست نخستین جشنواره تمدن نوین اسلامی

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

​ریاست دانشگاه

دفتر ریاست

نظار​ت و ارزیابی و تضمین کیفیت

روابط عمومی

برنامه و بودجه

امور حقوقی

مدیریت مالی ​​​

کارشناس مسئول امور مالی​

حسابدار و امین اموال

​ معاونت آموزشی و پژوهشی ​​

گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی 

اداره دانش آموختگان 

اداره خدمات آموزشی و امتحانات  

اداره فناوری اطلاعات و اموررایانه​

اداره امور اداری و پشتیبانی ​

آزمایشگاه

​کارگاه تخصصی

گروه های آموزشی

مراکز و واحد ها 

ستاد استان و مرکز قزوین 

مرکز تاکستان 

مرکز بوئین زهرا

واحد آبیک 

واحد آوج 

واحد الوند 

واحد دانسفهان 

واحد شال​​​​

چهارشنبه 1403/10/12
معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات در حاشیه ی چهارمین پیش نشست نخستین جشنواره تمدن نوین اسلامی

اهتمام و دغذغه مندی دانشگاه پیام نور به فهم تاریخی از تمدن نوین اسلامی قابل تقدیر است​​

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا بهمنی رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی و معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات در حاشیه چهارمین پیش نشستِ نخستین جشنواره تمدن نوین اسلامی گفت : جشنواره تمدن نوین اسلامی در تکمیل فعالیت هایی که در حوزه تمدن اسلامی در کشور در حال انجام است تشکیل شد تا بتواند خلاء های موجود به علت عدم شناخت کافی از فعالیت های علمی و پژوهشی و حکمرانی نظارت بر تمدن اسلامی در کشورهای دیگر را برطرف نماید.
دکتر بهمنی اذعان کرد: در مرحله اول با شناسایی فعالان حوزه تمدن در سه رشته تمدن پژوهی، آموزش و تربیت تمدن و هنر تمدن در کشورهای اسلامی، علاوه بر جمهوری اسلامی ایران کشورهای ترکیه، مصر، عراق، عربستان، مالزی وتونس  انتخاب شده و پس از داوری در فرایند اهدای جایزه قرار گرفتند.
رئیس مرکز توسعه فرهنگ با اشاره به تنظیم سند منشور همکاری های تمدنی در جهان اسلام  افزود:  بخش مهمی از فعالان برتر در کشورهای اسلامی در صدد تکمیل شبکه ای که ارتباطات را سامان بخشد برآمدند تا صرفا محدود به ارائه در جشنواره نشوند و در نتیجه منشوری طراحی شد  وبه زبان های متعددی ترجمه وبه رایزنی های فرهنگی ارائه گردید که بتوانند نظرات صاحب نظران کشورهای مختلف را در قالب یک شبکه ای جمع آوری و بهره برداری نمایند.
وی گفت: در این جشنواره برای تولید و انتشار  محتواهای جدید با همین نگاه تقویت شناختی و تعاملی بین فعالان تمدنی آثاری از جمله کتابی تحت عنوان اندیشه های صاحب نظران معاصر جهان اسلام تولید شد که نظریات و زندگی نامه های افراد انتخاب شده را معرفی و منتشر می نماید که به زبان های عربی و انگلیسی نیز ترجمه گردیده است.
معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات با ذکر این نکته که برگزاری این نشست در سابقه  فعالیت های دانشگاه پیام نورثبت گردیده است، گفت: در خلال فرایند جشنواره از ظرفیت مراکز داخل کشور استفاده می شود که پیش نشست هایی در دانشگاه های متعدد برگزار می شود و در این راستا دانشگاه پیام نور پیش نشستی  تحت عنوان فهم تاریخی از تمدن نوین اسلام را پیشنهاد و به مرحله میزبانی رسانیده است.
وی در بخش پایانی سخنان خود با بیان تقویت و تکمیل تفاهم نامه منعقد شده بین دانشگاه پیام نور و سازمان فرهنگ و ارتباطات در سال 95 افزود: با اجرایی سازی جدی تر در حوزه هایی که هر دو طرف دارای ظرفیت می باشند اقدامات عملیاتی که منجر به خروجی مطلوب باشد تنظیم ، تدوین ودر آینده نزدیک فضای همکاری بهتری رقم خواهد خورد.
 


​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه 

تمامی حقوق این سایت متعلق است به دانشگاه پیام نور
کل بازدیده ها: 1678681
چهارشنبه 3 بهمن 1403