در دانشگاه پیام نور کاشان صورت گرفت:

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد دانسفهان

واحد شال​​​​

یکشنبه 1402/10/24
در دانشگاه پیام نور کاشان صورت گرفت:

ویژه برنامه ای متفاوت در تکریم از یکصد مادرِ دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز کاشان

به گزارش روابط عمومی در راستای رسالت دانشگاه ها در جهاد تبیین و انجام تکلیف خود در قبال مهمترین چالش کشور در سال های آتی، یعنی مسئله جمعیت و جوانی آن که دغدغه مقام معظم رهبری است، برنامه ای آموزشی به همراه جشن و تجلیل از مقام مادران دانشجو برگزار نمود.

این مراسم در سالن آمفی تئاتر ۴۵۰ نفری دانشگاه علوم پزشکی و با استقبال چشگمیر دانشجویان پیام نور کاشان و خانواده هایشان برگزار شد.

دکتر توکلی پور، رییس مرکز کاشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطر سردار سپبهد سلیمانی اظهار داشت: دشمن زبون زمانی می پنداشت که با حذف سردار قهرمان ما خواهد توانست قدرت نیروهای مقاومت را تضعیف نماید؛ غافل از این که با شهادت سردار مقاومت، مکتبی زاده شد که اقتدارش هیمنه پوشالی دشمنان را به لرزه درآورده و امروز از سر استیصال و درماندگی، زائران مزار آن سردار دلها را آماج هجمه ددمنشانه تروریستی قرار می دهد.

ایشان در بخشی از سخنان خود گفتند: قرآن کریم حداقل در پنج آیه بعد از ذکر توحید یا نفی شرک به احسان و شکرگزاری نسبت به والدین امر می کند.مادر مظهر ربوبیت، امنیت، عطوفت و رحمت است و از جهت رحمت و مهرورزی مانندترین موجود در عالم ممکنات به خدای تعالی است. دشمن در شبیخون فرهنگی خود مقدسات ما را نشانه گرفته و «مادر» از مقدس ترین مفاهیم در فرهنگ اسلامی- ایرانی ماست که دشمن سعی در مبتذل ساختن آن دارد. به قول جبران خلیل جبران برای نابودی یک تمدن باید سه چیز منهدم شود؛ از جمله خانواده و برای انهدام خانواده باید منزلت زن و مقام مادر را در هم شکست. وظیفه همه ما صیانت از مقام مادر و پاسداشت منزلت زن مسلمان است.

حجه الاسلام و المسلمین حسینی، نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کاشان، ضمن تشکر از ریاست و کارکنان پیام نور کاشان فرمودند: اقدام مطلوب و بی سابقه تجلیل از دانشجویان مادر در دانشگاه پیام نور کاشان باید سرلوحه سایر دانشگاه های منطقه قرار گیرد.

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

جمعه 14 اردیبهشت 1403