🍇درخشش یاقوت های سرخ وسفید در جشنواره بزرگ انگور

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد شال​​​​

چهارشنبه 1402/7/12
🍇درخشش یاقوت های سرخ وسفید در جشنواره بزرگ انگور

​26بیست وششمین جشنواره ملی انگور در دانشگاه پیام نور مرکز تاکستان برگزار شد.

✍️به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قزوین،همزمان با خجسته میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلام(ص) وامام جعفر صادق(ع)بیست و ششمین جشنواره ملی انگور با حضور جناب آقای دکتراکبرزاده ریاست محترم دانشگاه پیام نوراستان قزوین،آقای دکتر عابدیها مدیر کل محترم فرهنگی و اجتماعی سازمان مرکزی،معاونین محترم اجرایی وآموزشی استان ،مدیران محترم ستادی دانشگاه،آیت الله اسلامی نماینده محترم ولی فقیه وامام جمعه محترم تاکستان وعضو خبرگان رهبری استان،آقای مهندس رجب رحمانی نماینده محترم مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی، آقای دکتر رحمانی معاونت محترم اقتصادی استاندار، آقای مهندس عطایی مدیر کل محترم جهاد کشاورزی استان،آقای دکتر احمدی رئیس محترم پارک علم وفناوری  استان، ومدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی استان ومسئولان محترم ادارات شهرستان تاکستان وجمع کثیری از مردم به ویژه باغداران محترم تاکستان به میزبانی دانشگاه پیام نور ومرکز رشد و واحدهای فناور شهرستان تاکستان با ریاست آقای دکتر حاج سید جوادی روز دوشنبه دهم مهرماه در محل دانشگاه پیام نور مرکز تاکستان برگزار شد .
🔸 دراین جشنواره ضمن ایراد سخنرانی آیت الله اسلامی وآقای مهندس رجب رحمانی ودیگر مدیران و مسئولان استانی ،حافظ خوانی و شعر خوانی به زبان تاتی از قسمتهای مهم این جشنواره بود.
🔰در حاشیه این جشنواره مراسماتی همچون پوشیدن لباس محلی وسنتی ،شیره پزی، پخت نان اگردک و توزیع آن دربین حاضرین ونمایش بیش از ۴۰ نوع انگور(شاهانی،بیدانه سفید،بیدانه قرمز،فخری،عسگری،چفته،رازقی،اولوغی،میش پستان،شصت عروس یاقوتی،اتابکی،صاحبی و....) ومحصولات ومشتقاتی همچون:شیره، آبغوره،سرکه محلی،انواع کشمش آفتابی،تیزابی مویز،گردو وبادام در معرض دید حضارین این جشنواره قرار گرفت.
📆دوشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۲
📡روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قزوین

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

جمعه 14 اردیبهشت 1403