رئیس دانشگاه پیام نور در سیستان و بلوچستان:

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد دانسفهان

واحد شال​​​​

دوشنبه 1402/5/2
رئیس دانشگاه پیام نور در سیستان و بلوچستان:

مهارت افزایی و ارتقای توان اشتغال پذیری از اهداف اصلی دانشگاه

رئیس دانشگاه پیام نور کشور گفت: دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با داشتن ۱۰ مرکز و واحد دانشجویی و بیش از هفت هزار دانشجو جزو یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور به شمار می رود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه پیام نور، ابراهیم تقی زاده در جلسه دیدار با روسای مراکز، واحدها و اعضای علمی دانشگاه پیام نور سیستان وبلوچستان، اظهار کرد: دانشگاه پیام نور مورد اقبال مردم در اقصی نقاط کشور و دارای ظرفیت‌های ویژه است که باعث شده بسیاری از دانشجویان این دانشگاه را برای تحصیل آن را انتخاب کنند که این مسئله رسالت و مسئولیت اجتماعی ما را سنگین‌تر کرده است.

وی با اشاره شرایط موجود از انجام یک ساماندهی و آمایش در تمامی رشته‌ها در مجموعه واحدهای دانشگاهی برای مدیریت بهتر امور خبر داد و گفت: با موضوع ادغام این دانشگاه با سایر دانشگاه‌ها در تمامی نقاط کشور به ویژه این خطه به طور جد مقاومت کرده ایم، در این زمینه دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با داشتن ۱۰ مرکز و واحد دانشجویی و بیش از هفت هزار دانشجو که در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند جزو یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور به شمار می رود.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان جوان‌ترین استان کشور بوده و رشد جمعیت دانشجوی آن نسبت به تمامی استان‌های کشور به مراتب بیشتر است، از سوی دیگر استعداد و ظرفیت های خاص فارغ‌التحصیلان این دانشگاه و دانش آموختگان آن باعث شده تا در کنار کلاس های حضوری، بیشترین میزان قبولی در آزمون های کارشناسی ارشد، دکتری و رقابتی را داشته باشد.

وی بیان کرد: تمام تلاش ما این است رشته های مهارتی که بتواند توام با سند اشتغال باشد را در این دانشگاه ارائه کنیم تا زمینه ای برای ورود فارغ‌التحصیلان به عرصه اشتغال شود.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور در بخش دیگر سخنان خود به همکاری دانشگاه پیام نور با پارک های علم و فناوری و مراکز رشد اشاره و اظهار کرد: به دانشگاه های پیام نور استانی به ویژه سیستان و بلوچستان این ماموریت محول شده تا نسبت به ایجاد مراکز رشد مستقل و پارک های علم و فناوری و اخذ مجوز دانشگاه های بین المللی اقدام کنند.

وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با مرز سه کشور افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس باعث شده تا زمینه بهتری برای پذیرش دانشجو داشته باشد که در این زمینه رویکرد پژوهشی و فعالیت ها نسبت به اینکه تحقیقات دانشگاه ها را به سمت موضوعات مهارتی، کاربردی و بنیادی پیش برود، در دستور کار است.

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

جمعه 14 اردیبهشت 1403