جزئیات نشست دکتر تقی زاده رییس دانشگاه پیام نور با روسای مراکز و واحدها ، مدیران ستادی، اعضای هیات علمی و کارکنان اداری دانشگاه پیام نور ایلام

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد دانسفهان

واحد شال​​​​

شنبه 1402/4/10

در ادای تکلیف و پیگیری مطالبات اعضای علمی و اداری دانشگاه مصمم هستیم / دانشگاه با حفظ استقلال به ماموریت خود ادامه خواهد داد

به گزارش روابط عمومی، دکتر تقی زاده در این سه نشست که در قالب پرسش و پاسخ با حضور تمامی معاونین و نیز رئیس نهاد رهبری دانشگاه برگزار و قریبِ ۹ ساعت بطول انجامید، با بیان اینکه هرگونه ساماندهی منابع انسانی و‌چابک سازی دانشگاه بایستی مبتنی بر رعایت اصل احترام، عزت و تکریم باشد، گفت: برنامه آمایش نظام آموزش عالی مختص دانشگاه پیام نور نیست اما فشار بیشتر و تمرکز زیادی متوجه این دانشگاه شده است و تاکنون توانستیم با افزایش سطح توجیه پذیری و اقناع سازی ، موجبات حفظ استقلال و اقتدار و هویت دانشگاه را بیش از پیش فراهم کنیم.
دکترتقی زاده تصریح کرد: مجموعه مدیریتی دانشگاه در برابر فشارهای بیرونی و جانبی توانست با هوشمندی و دفاع منطقی ، ساماندهی دانشگاه را مطابق اسناد بالادستی انجام دهد.
وی از توقف اجرایی شدن چارت جدید دانشگاه خبرداد و گفت: باچارت تصویبی جدید عملا صدها پست مصوب سازمانی از بین می رود که خسارت آن متوجه کلیت دانشگاه است، بنابراین به دنبال طراحی چارت مبتنی بر اساسنامه اصلاح شده هستیم.
رییس دانشگاه پیام نور بابیان اینکه روزهای یکشنبه هرهفته از ساعت ۹ تا ۱۲ ملاقات عمومی و دیدار چهره به چهره اینجانب با تمامی ارکان و اجزاء دانشگاه انجام می گیرد، گفت: تاکنون به ۱۵ استان سفر داشتیم و با همه دانشگاهیان عزیز ملاقات و دیدار داشتم.
دکتر تقی زاده افزود: به دنبال تعارض منافع نیستیم و احدی از بستگان و اقوامم طی این مدت که عهده دار مسئولیت هستم، جذب دانشگاه نشدند.
رییس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه با مقاومت مجموعه مدیریتی دانشگاه بخصوص دکترعلم الهدی توانستیم مقابل فشارهای بیرونی که به سمت حذف و جمع شدن دانشگاه بودند، ایستادگی کنیم،ا ظهارداشت: حمایت نمایندگان موثر مجلس شورای اسلامی از حفظ استقلال و هویت دانشگاه ، کمک بزرگی بود و درملاقات با مسئولان ارشد کشوری و جلسات متعدد با اعضای کارگروههای تعیین شده در مجلس و شورای انقلاب فرهنگی توانستیم نگاه تجمیعی و ادغامی به سمت دانشگاه را تغییر دهیم و به دنبال راهکارهایی برای ساماندهی دانشگاه با رعایت اصل احترام و عزت و تکریم منابع انسانی (اعضای علمی و کارکنان اداری) هستیم.
وی گفت: در توافق نامه با سازمان تحقیقات کشاورزی مقرر شد که بخشی از اعضای هیات علمی گروه کشاورزی به این سازمان منتقل شوند. همچنین با دانشگاه فنی حرفه ای هم توافق کردیم که اعضای هیات علمی علوم پایه و فنی مهندسی ترجیحاً دارای مرتبه مربی به این دانشگاه انتقال یابند.
دکتر ابراهیم تقی زاده رییس دانشگاه پیام نور همچنین در دیدار باکارکنان دانشگاه پیام نور و پرسش و پاسخ این عزیزان، با بیان اینکه فشارها برای ساماندهی زیاد شده است ، تصریح کرد: دانشگاه مستقل خواهد ماند و به کار خودش ادامه می دهد. اما همانطور که گفته شد در برخی از رشته هایی که دانشجو نداریم یا کم متقاضی اند چاره ای جز انتقال اعضای علمی آن با حفظ احترام و عزت و تکریم وجود ندارد.
دکتر تقی زاده گفت: نباید اجازه داد کوچکترین امکانات دانشگاه واگذارشود و صیانت ازتمام سرمایه ها و‌دارایی های دانشگاه ضروری است.
وی افزود: در قالب تشکیل کارگروههای تخصصی و با هماهنگی روسای استانها، ساماندهی مراکز و واحدها انجام می شود.
رییس دانشگاه پیام نور از ساماندهی و چابک سازی دانشگاه با همکاری تشکل های درون دانشگاه خبرداد.
وی گفت:به منظور توسعه فعالیت های فرهنگی دانشگاه مقرر شد بر اساس مصوبات شورای فرهنگی استانها پنج درصد از درآمدهای غیرشهریه ای برای فعالیت های فرهنگی اختصاص یابد.
وی گفت: امسال ۴۰۵ رشته محل کارشناسی و ۱۵۰ رشته محل کارشناسی ارشد به تعداد رشته های دایر دانشگاه اضافه شدند و لازم است استانها ازظرفیت نماینده های مجلس برای پذیرش و جذب بیشتر دانشجویان درمهر سال ۱۴۰۲ استفاده شود.
رییس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه تبدیل وضیت نیروهای قراردادی و شرکتی در اختیار دانشگاه نیست و حقوق آنان از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه پرداخت می شود، اظهار داشت: الزام دولت، در پرداخت حقوق نیروهای رسمی و پیمانی است. به دلیل مشکلات مالی ، فعلا دولت ردیف استخدامی و پست جدید را برای تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی و قراردادی اختصاص نمی دهد. البته دراعطای مسئولیت و میزان پرداختی ها ، تفاوت چندانی بین نیروهای قراردادی و غیر قراردادی نیست.
وی از توقف انتقال نیروهای کارمندی به سایر سازمان ها (به جز چند استان) خبر داد و گفت: تا کنون ۴۰۰ تن از نیروهای اداری دانشگاه انتقال یافتند که در حال حاضر نیروهای اداری و کارمندی دانشگاه به حالت تعادلی رسیده اند.
رییس دانشگاه پیام نور گفت: به معاونین دانشگاه اعتماد کردیم و اختیار تام دادیم تا مدیران خودشان را انتخاب کنند و همین روند درباره روسای استانها نیز وجود دارد.
دکتر تقی زاده درباره افزایش فوق العاده ویژه ۵۰ درصد کارکنان اداری گفت: پیگیری کردیم اما تاکنون شورای حقوق و دستمزد سازمان اموراداری و استخدامی این مصوبه را ابلاغ نکرده است و به محض دریافت این دستور العمل موضوع اعمال خواهد شد.​

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

جمعه 14 اردیبهشت 1403