رئیس دانشگاه پیام نور در مراسم اختتامیه جشنواره نشریات در ایلام خبر داد: رتبه چهاردهم دانشگاه در بین موسسات آموزش عالی کشور

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد دانسفهان

واحد شال​​​​

چهارشنبه 1402/4/7

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه در بین یک هزار و ۴۰۰ دانشگاه و موسسات کشور دارای رتبه چهاردهم کشور می باشد و در آسیا نیز مقام دوم آموزش از راه دور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش روابط عمومی، ابراهیم تقی زاده در اختتامیه دوازدهم جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور سراسر کشور در ایلام اظهار داشت: حضور دانشجویان در جشنواره باید منجر به شکل گیری بهتر جامعه علمی شود.
وی با اشاره به موفقیت های دانشجویان دانشگاه پیام نور در تمام زمینه ها گفت: بخش زیادی از دانشجویان دانشگاه پیام نور بهترین رتبه ها را در زمینه های مختلف کسب کرده اند که قبولی بیش از۳۰ درصد آزمون استخدامی آموزش و پروش از فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام نور نمونه بارز آن می باشد.
رییس دانشگاه پیام نور کشور ادامه داد: با توجه به اینکه شیوه آموزشی دانشگاه پیام نور کتاب محور است ، آزمون ها به صورت کنکوری برگزار می شود.
تقی زاده در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به شیوه ی آموزشی این دانشگاه گفت: در دانشگاه پیام نور جزوه مطرح نیست و کتاب محور می باشد، دانشجو ملزم به خواندن تمام کتاب می باشد و به همین جهت بهترین نتایج را کسب می کنند .
وی با اشاره به اینکه ،آموزش در برخی رشته ها به صورت حضوری وبخشی نیز به صورت غیرحضوری در این دانشگاه انجام می شود،گفت: همچنین برخی از رشته ها به صورت مهارتی اموزش داده می می شوند و در این راستا حدود ۲۵۰ هزار متر مربع جهت تبدیل به مراکز رشد و پارک های علمی و فن آوری اختصاص داده شده است.
رییس دانشگاه پیام نور کشور ادامه داد:در رابطه با فرآیند اخذ دانشجو بین الملل با توجه هم مرز بودن استان ایلام با کشور عراق رایزنی های لازم صورت گرفته است .
فرزاد اسفندیاری رئیس دانشگاه پیام نور ایلام نیز در این آیین گفت: استان ایلام هشت سال در دفاع مقدس هیچ هزینه ای برای کشور نداشت و با تقدیم سه هزار شهید در این دوران خوش درخشید.
وی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه پیام نور در جشنواره های حرکت،رویش، قرآن و عترت خوش درخشیدند افزود:در عرصه رسانه با توجه به بیانات رهبر انقلاب در زمینه جهاد تبیین در جهت تقویت سواد رسانه ای دانشجویان تلاش شده است.
وی گفت: امسال بیش از ۱۰۵۰ اثر از ۱۵۰ نشریه با مشارکت ۲۷ استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که نسبت به سال گذشته رشد ۱۲۰ درصدی داشته است.
وی ادامه داد: از لحاظ تعداد نشریات افزایش نیز ۹۰ درصدی داشته که نشانه استقبال خوب دانشجویان از جشنواره و پیگیری مناسب از سمت دبیرخانه جهت افزایش مشارکت بوده است.
وی گفت: برای این جشنواره بیش از ۱۰۰۰ ساعت تماس با مدیران مسئول نشریات از آغاز پروسه جشنواره تا پایان اختتامیه از سوی اعضای دبیرخانه برقرار شده است.
اسفندیاری افزود:ارسال بیش از بیش از ۳ هزار پیامک برای مدیران مسئول ،۱۴ کارگاه عمومی و تخصصی بصورت حضوری-مجازی برای این جشنواره صورت گرفته است.
دوازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های پیام نور کشور با حضور ۲۷ استان به میزبانی استان ایلام با حضور هیات رئیسه دانشگاه پیام نور کشور و مسئولان استانی برگزار شد​​

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

جمعه 14 اردیبهشت 1403