عضو هیأت رئیسه مجلس در نشست روسای استانی دانشگاه پیام نور خبر داد:

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد دانسفهان

واحد شال​​​​

شنبه 1402/4/3
عضو هیأت رئیسه مجلس در نشست روسای استانی دانشگاه پیام نور خبر داد:

دانشگاه پیام نور سرمایه علمی و اجتماعی ارزنده برای جامعه است/ پیگیری برای برگزاری مجدد آزمون فراگیر ارشد

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: دانشگاه پیام نور از حیث آموزش برای متقاضیان مناطق محروم و ایجاد دسترسی برای خانواده ها جزو مراکز آموزشی سرآمد است.
به گزارش روابط عمومی، دکتر علی کریمی فیروزجایی نماینده مردم بابل و عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست روسای استانی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه دانشگاه در دو سه سال گذشته شرایط بحرانی و سختی را پشت سر گذاشته است، اظهار داشت: یکی از حامیان جدی دانشگاه، مجلس بوده است و کمیسیون آموزش و تحقیقات به موقع از این دانشگاه حمایت و همراهی کرد.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانشگاه پیام نور سرمایه علمی و اجتماعی ارزنده برای جامعه است و این دانشگاه از حیث آموزش برای متقاضیان مناطق محروم و ایجاد دسترسی برای خانواده ها جزو مراکز آموزشی سرآمد در بین منطقه است.
وی درباره دوره های کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه گفت: تمدید دوره های فراگیر ارشد با مداخله مجلس انجام گرفت و قانون آن در مراحل اداری است که به صحن علنی مجلس برسد تا نهایی شود.
وی اضافه کرد: دانشگاه پیام نور همراه با انقلاب و نظام بوده است و در اغتشاشات سال ۱۴۰۱سربلند از این آزمون بیرون آمد.
کریمی فیروزجایی درباره جمعیت دانشجویی کشور اعلام کرد: اکنون جمعیت دانش آموزی کشور به بیش از ۱۵ میلیون نفر افزایش یافته است که متقاضی تحصیل در دانشگاه هستند و نگرانی بابت کاهش جمعیت دانشجویی وجود ندارد.
وی گفت: روسای استان ها با استانداران و نماینده های مجلس ارتباط برقرار کنند بودجه سال ۱۴۰۲ بالای ۶۰ درصد دانشگاهها افزایش یافت و مجلس ۴۰۰ میلیارد تومان هم کمک کرد.

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

جمعه 14 اردیبهشت 1403