برگزاری کنگره شهدای دانشجوی دانشگاه‌های پیام نور در بوشهر

دوشنبه 1400/8/3
برگزاری کنگره شهدای دانشجوی دانشگاه‌های پیام نور در بوشهر
امروز همزمان با هفته دفاع مقدس کنگره شهدای دانشجو دانشگاه های پیام نور کشور در دانشگاه پیام نور بوشهر برگزار شد.

برگزاری کنگره شهدای دانشجوی دانشگاه‌های پیام نور در بوشهر رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور در ارتباط تصویری با این کنگره گفت:رشد باور‌های دینی، اعتماد به نفس، مدیریت دفاع مقدس با تکیه بر باور‌های دینی، رشد فضائل اخلاقی، شکوفایی استعداد‌ها و خلاقیت و بعد سیاسی آن از دستاورد‌های دفاع مقدس است.

حجت الاسلام والمسلمین نبوی افزود: افشای هویت منافقین در جنگ، رسوایی جهانخواران، بازدارندگی دشمنان از تعرض به ایران و افزایش انسجام اجتماعی از دیگر دستاورد‌های دفاع مقدس در بعد سیاسی است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور نیز در ارتباط تصویری با این کنگره گفت: دو هزار و ۹۰۰ روز دفاع و ایمان از خصائص دفاع مقدس است که در میان مردم ایران اسلامی نهادینه شده است.

محمد امین ناجی اضافه کرد: هر ساله در چنین روز‌هایی باید علاوه بر یاد شهیدان از خصائص شهدای دانشجویی یاد کنیم که علاوه بر عرصه علم برای حفظ کیان میهن تلاش کردند.

دبیر کنگره و رئیس دانشگاه پیام نور نیز گفت: سال گذشته برگزاری کنگره شهدای دانشجو به تصویب رسیدکه بوشهر پیشگام برگزاری این آیین شد تا گوشه‌ای از رشادت، ایثار و از خودگذشتگی شهدای دانشجو مورد تجلیل قرار بگیرد.

بحرانی افزود: در مجموع ۷۳ شهید دانشجوی دانشگاه پیام نور در کشور شناسایی شدند که این شمار، ۴۰ تن از آن‌ها شهید مدافع امنیت و سلامت و ۳۳ نفر شهید مدافع حریم ولایت هستند.

فرمانده سپاه امام صادق استان هم گفت: از اهداف این یادواره بسط و گسترش فرهنگ معنویت، ایثار، فداکاری و ارزش‌های دفاع مقدس در جامعه دانشگاهی است.

سردار علی رزمجو افزود: اساتید و دانشجویان بسیاری داشتیم که در دوران دفاع مقدس در سنگر علم و تقوا ظفرمندانه حضور یافتند. امروز هم دانشجویان بسیاری داریم که در دفاع از سرزمین‌های اسلامی، و خاکریز‌های وطن و سلامت حضور دارند.

در پایان از نماهنگ حرمداران و کتاب‌های طلایه داران نور ویژه شهدای امنیت، شهدای ترور، شهدای منا و حرمداران در خصوص شهدای مدافع حرم به نویسندگی زهرا شاعری رونمایی شد.​

آدرس: تهران، مینی سیتی، بلوار ارتش، اول شهرک نفت، خیابان نخل، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور؛ صندوق پستی: 4697-19395
یکشنبه 18 شهریور 1403