تکریم و معارفه در دانشگاه پیام نور مرکز میبد

یکشنبه 1399/11/26
تکریم و معارفه در دانشگاه پیام نور مرکز میبد
مراسم تکریم رئیس پیشین ومعارفه رئیس جدید دانشگاه پیام نور مرکز میبد انجام شد

در مراسمی با حضوردکتر مهدوی نژاد ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد و هیات همراه، حسین فلاح فرماندارشهرستان، حجت الاسلام حسنی امام جمعه موقت، شهردار، ریاست شورای شهر وتعداد دیگری از مسئولان محلی وتعدادی از کارکنان واعضاء علمی مرکز میبد،  دکتر حمید رضا زارع مهرجردی به عنوان  رئیس جدید دانشگاه پیام نور منصوب شد واز زحمات آقای دکتر علیرضا پاک گوهر رئیس قبلی آن مرکز تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:دکتر مهدوی نژاد در این جلسه ضمن خوش آمد گویی به حضاراعلام کرد همانطور که در احکام انتصاب همه ما در منصبهای مختلف در بخشهای مدیریتی آمده است،از ما خواسته شده در ارتقاء مجموعه تحت مدیریت خود در حوزه های آموزش، پژوهش وفرهنگ، تمام سعی وهمت خود را به کار ببندیم . بحمدالله در زمان مدیریت دکتر پاک گوهر در مجموعه مرکز میبد با همکاری وهمدلی کلیه پرسنل مرکز، به این مهم نائل آمده ایم.

وی افزود:طبق آموزه های دینی گفته می شود انسان در هر مرتبه ایی است باید به مرتبه های عالی تر دست یابد.وبا توجه به ظرفیتها،داشته ها وپتانسیلهای موجود در مرکز وتوانمندیهای کارکنان علمی واداری امیدوارم پیشرفت وارتقاء روزافزون مرکز، در حوزه های گوناگون در دوره مدیریت جدید باشیم.

مهدوی نژاد ادامه داد:دانشگاه پیام نور در سطح کشور به عنوان یک دانشگاه مادر ومرجع شناخته می شودکه مراکز وشعبات متعددی در ساسر کشور راشامل میگردد.وباید همگی این دید را داشته باشیم که مسئولین مراکز نگاه بخشی به مجموعه نداشته باشندوحرکت خود را با استان وسازمان مرکزی هماهنگ کنند.

وی گفت در مدت کوتاهی که به این مسئولیت منصوب شده ام خوشبختانه در حوزه های آموزش وپژوهش  حرکتهای بسیار خوبی انجام گرفته ودر بخش فرهنگ نیز با اندکی تاخیر این حرکت روبه جلو در حال انجام است.

مهدوی نژاد در پایان سخنان خود ضمن قدر دانی از زحمات دکتر پاک گوهر افزود متاسفانه با توجه به شرایط خاص کرونا نتوانستیم تکریم درخور وشایسته ایی از زحمات ایشان انجام دهیم واجر ایشان انشاألله نزد خداوند متعال محفوظ خواهد بود.

mahdavi.jpg

در ادامه حجت الاسلام حسنی امام جمعه موقت شهرستان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رجب گفت: ضمن تقدیر از زحمات دکتر پاک گوهر برای ریاست جدید مرکز آقای زارع توفیق روز افزون دارم . وی افزودهمه مسئولیتهای دنیایی اعتباری است ویک روز هست وروز دیگر نیست، فلذا این فرصتها یی  که خداوند به عنوان یک خدمتگذاربر سر راه افراد قرار می دهد را باید قدر بدانیم وبا تمام قدرت سعی کنیم که یک باقیات الصالحات برای خود بر جای گذاریم.

hasani.jpg

سخنران بعدی دکتر پاک گوهر بود که در سخنانی گفت:در این مدت 2سال مسئولیتم زحمات زیادی را برای همکاران خود در مرکز ایجاد کردم وعملکرد بسیار خوبی در حوزه های مختلف در مرکز میبد به یادگار گذاشته شد.وی افزوددر این مدت تعداد دانشجواز 440نفر به بیش از700نفر در مرکز افزایش یافته است.که از لحاظ رشدرتبه اول واز لحاظ فراوانی رتبه سوم در استان رادارد.درحوزه فرهنگی جزء دومرکز اول ودرحوزهit به سطح رشدهفتاد وسه درصد ارتقاء یافته ایم.درحوزه درآمدزایی شاخص خودرا شش برابر کردیم وتوان مالی مرکز را از بودجه اختصاصی از طرف استان سه برابر کردیم.وخوشبختانه مرکز به حدی رسیده است که مشکلی برای استان نبوده ایم.

پاک گوهر در پایان مجددااز زحمات کلیه همکاران مرکز تشکر کرد.واز مسولین شهرستان خواست بهای بیشتری به دانشگاه پیام نور بدهند.

pak.jpg

zaree.jpg

در ادامه دکتر حمیدرضا زارع رییس جدید مرکز با تشکر از دکتر مهدوی نژاد ومسولین شهرستان بواسطه اعتماد به وی افزود انتظار دارم از حمایت وپشتیبانی مسولین استانی وشهرستانی دراداره دانشگاه پیام نور مرکز میبد بهره مند گردیم.

وی ضمن اشاره به حدیثی از امام صادق که فرمودند:دوست داشتنی برادرمن کسی است که عیبهای من را به من هدیه دهد.افزوداساس کار من راستی;صداقت واحترام متقابل واحترام به حقوق افراداست.زارع در پایان اعلام کرد امیدوارم همکاران مرکز بتوانند باهمدلی ومسئولیت پذیری بیشتر بنده را در انجام امور محوله یاری کنند.

takrim pak.jpg

moarefi zare.jpg

jameeiat.jpg

در پایان این مراسم ضمن اهداء لوح تقدیر به دکتر علیرضا پاک گوهر ;حکم انتصاب دکتر حمید رضا زارع مهرجردی قرائت وبه وی تقدیم شد.وهدایایی از طرف فرماندار شهرستان به مناسبت روز زن به بانوان شاغل در مرکز میبد تقدیم شد.

zan.jpg

سه شنبه 11 اردیبهشت 1403