دوشنبه 1398/2/23
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز یزد
کسب مقام نهم توسط تیم دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز یزد در مسابقات کن ست
تیم دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز یزد (سدنا) در هفتمین دوره مسابقات ملی و اولین دوره مسابقات بین المللی کن ست ایران موفق به کسب مقام نهم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این دوره از مسابقات،  80 تیم از دانشگاههای سراسر ایران و دیگر کشورها حضور داشته که تیم دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکزیزد (سدنا) توانست بعد از دانشگاههای صنعتی امیرکبیرـ تبریزـ شهرکرد ـ دانشگاه آزاد اسلامی لارستان و دانشگاه فردوسی مشهد و بالاتر از دانشگاه تهران و دانشگاه یزد در کلاس سنجشی ـ ارتباطی مسابقات کن ست ایران، رتبه نهم این دوره از مسابقات را کسب نماید.

رتبه بندی این دوره از مسابقات با احتساب نمرات کسب شده ی تیم ها در سه فاز طراحی اولیه(20% امتیاز) طراحی دقیق و ساخت (30%امتیاز)و عملیات (50% امتیاز) بدست آمده است.

سه شنبه 11 اردیبهشت 1403