مصاحبه رییس دانشگاه پیام نور استان یزد با رسانه ملی

یکشنبه 1399/1/24
مصاحبه رییس دانشگاه پیام نور استان یزد با رسانه ملی
رییس دانشگاه پیام نور استان یزد در خصوص برگزاری صد در صد کلاسهای تئوری به صورت الکترونیک در دانشگاه با رسانه ملی در استان یزد مصاحبه نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در این مصاحبه تلویزیونی دکتر ولی الله میرحسینی رییس دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان این نکته که از سالهای گذشته دروس دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد به صورت الکترونیکی برگزار و تعداد متعددی از دروس دانشجویان مقطع کارشناسی نیز به همین شیوه اجرا شده است خاطرنشان کرد: با تدابیر صورت گرفته از اسفند 98 طبق برنامه کلاسی  دانشجویان، اعلام شده در سایت مراکز وواحدها یا سامانه سهبا ، دروس عادی و تئوری دانشجویان در سامانه جدید آموزش الکترونیکی استان یزد به نشانی   yazd-setad.pnu.ac.ir  و نیز کلیه پورتالهای مراکز و واحد های تابعه در حال برگزاری می باشد.رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد خاطرنشان کرد: استفاده از این سامانه از دو طریق lmsو  VC  امکانپذیر بوده که هر دو دارای ویژگی هایی از قبیل ارتباط دوطرفه صوتی و تصویری،ارائه محتوی درسی با هر قالبی ، نظر سنجی از دانشجویان و نیز سهولت استفاده دانشجویان و اساتید می باشد. .دکتر میرحسینی از دانشجویان خواست تا دغدغه کلاس های عملی و آزمایشگاهی را نداشته باشند،چرا که  کلاسهای آزمایشگاهی، کارگاهی وتربیت بدنی دانشجویان نیز پس از زمان بازگشایی دانشگاه ها طبق اعلام ستاد ملی کرونا، قطعا برگزار خواهد شد. وی در پایان ضمن غنیمت شمردن این فرصت از وزارت علوم درخواست نمود تا جهت رفاه حال دانشجویان بسته اینترنتی رایگان در اختیار دانشجویان قرار داده شود..وی با بیان اینکه در راه اندازی سامانه آموزش الکترونیکی تمامی نیازهای نرم افزاری و سخت افزار با تلاشهای حوزه فناوری اطلاعات خود دانشگاه پیام نور استان با همکاری بخشهای روابط عمومی و آموزش بومی سازی و انجام شده است، از روساي مراكز واحدها،اعضاي هيئت علمي،مدرسان مدعو، مديران ستادي و همه كاركنان دانشگاه در سراسر استان، خواست تا با حداكثر ظرفيت و توان در برنامه ريزي و برگزاري كلاس هاي الكترونيكي با اهتمام ويژه اي مشاركت نمايند.

جمعه 10 فروردین 1403