جلسه ستادی دانشگاه پیام نور استان یزد در ارتباط با نحوه ارائه دروس الکترونیکی

جمعه 1399/1/15
جلسه ستادی دانشگاه پیام نور استان یزد در ارتباط با نحوه ارائه دروس الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در آغاز دکتر سید ولی اللله میرحسینی رییس دانشگاه پیام نور استان یزد ضمن تبریک سال جدید که با نام سال جهش تولید مزین گردیده،همچنین اعیاد شعبانیه، برای کلیه کارکنان دانشگاه آرزوی سالی همراه با موفقیت و سلامتی آرزو و از آنان خواست تا با رعایت نکات بهداشتی در حفظ سلامتی خود و خانواده و همکاران کوشا باشند.وی با شرح  شرایط فعلی و امکان شیوع ویروس کرونا و  سیستم آموزشی دانشگاه پیام نور که پیشتاز دانشگاههای کشور در خصوص برگزاری کلاسها به صورت الکترونیکی و مجازی  بوده ،بیان داشت: کلیه کلاسهای آموزشی مراکز و واحد های تحت پوشش دانشگاه پیام نور استان یزد به صورت الکترونیکی دایر و طبق جدول زمانبندی برگزار می گردد.وی همچنین با تاکید مجدد بر برگزاری منسجم و منظم کلاسهای درسی از 20 فروردین ماه، بر اساس برنامه کلاسی ارائه شده گفت: در راستای تکریم ارباب رجوع و حفظ کیفیت آموزشی دانشگاه، با ایجاد و بروز رسانی زیر ساخت های لازم و موجود توسط مدیر فن آوری دانشگاه و اعضای علمی و کلیه کارکنان آموزشی شاهد برگزاری تمامی کلاسها در بستر مجازی و الکترونیکی باشیم.در ادامه مدیر آموزش ستاد و مدیر فن آوری به بیان و شرح جزئیات نحوه برگزاری دروس به صورت الکترونیکی پرداختند و روسای مراکز و واحدها و همچنین مسئولین آموزش و برنامه ریزی درسی آنها که به صورت ویدئو کنفرانس در جلسه حاضر بودند مسائل و مشکلات خود را در این زمینه مطرح و مقرر گردید در اسرع وقت این موارد حل و فصل گردد.

جمعه 7 اردیبهشت 1403