حضور مسؤلین دانشگاه پیام‌نور اردکان در جلسه هم اندیشی با دکتر دشتی نماینده مردم شریف اردکان و میز خدمت مصلای اردکان در نماز جمعه

جمعه 1402/5/27

​در این جلسه که در دفتر نماینده محترم مردم اردکان در مجلس و دبیر کمیسیون برنامه هفتم توسعه برگزار گرديد، دکتر رضاپور ریاست مرکز، ضمن بر شمردن دستاوردهای دانشگاه پیام‌نور در سال‌های گذشته و جایگاه آن در میان اقشار مختلف مردم، خصوصا قشرهای متوسط و ضعیف جامعه از حمایت‌های دکتر دشتی از دانشگاه پیام‌نور تشکر و قدردانی نمود.​​در این جلسه که در دفتر نماینده محترم مردم اردکان در مجلس و دبیر کمیسیون برنامه هفتم توسعه برگزار گرديد، دکتر رضاپور ریاست مرکز، ضمن بر شمردن دستاوردهای دانشگاه پیام‌نور در سال‌های گذشته و جایگاه آن در میان اقشار مختلف مردم، خصوصا قشرهای متوسط و ضعیف جامعه از حمایت‌های دکتر دشتی از دانشگاه پیام‌نور تشکر و قدردانی نمود. همچنین جناب آقای دکتر دشتی خیر و عضو هیات موسس دانشگاه پیام‌نور اردکان، بر ادامه حمایت از دانشگاه پیام‌نور تاکید و اظهار داشت که هرگونه آمایش باید با حفظ کرامت و جایگاه اعضای هیأت علمی، کارکنان اداری و دانشجویان دانشگاه انجام پذیرد. همچنین مسؤلین دانشگاه پیام‌نور اردکان با شرکت در نماز جمعه امروز و حضور در میز خدمت ضمن معرفی رشته ها و امکانات دانشگاه، به سوالات نمازگزاران پاسخ دادند. حجه الاسلام شاکر امام جمعه اردکان در خطبه دوم نماز جمعه، ضمن برشمردن دستاوردهای درخشان دانشگاه پیام‌نور اردکان در سال‌های گذشته این دانشگاه را از دانشگاه های بسیار خوب معرفی کرد و به نمازگزاران توصیه کرد رشته های این دانشگاه را در اولویت انتخاب رشته فرزندان خود قرار دهند. در پایان امام جمعه شهر اردکان، نماینده مردم شریف اردکان در مجلس شورایاسلامی، مدیر کل صداوسیمای استان یزد و سایر مسئولین با حضور در محل میز خدمت، از زحمات و تلاش‌های مسؤلین دانشگاه پیام‌نور اردکان قدردانی نمودند.

مصلی.jpg

دوشنبه 17 اردیبهشت 1403