سفر یکروزه سرپرست دانشگاه پیام نور استان یزد به سازمان مرکزی دانشگاه

سه شنبه 1402/2/19
سفر یکروزه سرپرست دانشگاه پیام نور استان یزد به سازمان مرکزی دانشگاه
دکترکاظم حمیدی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور استان یزد به اتفاق تعدادي از مدیران ستادي به تهران سفرکرد

​دکترکاظم حمیدی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور استان یزد به اتفاق تعدادي از مدیران ستادي باسفر به تهران با دکتر ابراهیم تقي زاده ریاست عالیه دانشگاه‌، دکتر علم الهدی مشاور عالی رياست، دکتر پریمی معاونت اداري ومالی،دکترشجاعی فر معاونت آموزشی، دکتر سلطانی احمدی معاون حقوقی و امور مجلس به طور جداگانه‌ دیدار وگفتگو کرد و مسائل ومشکلات حوزه تحت مدیریت خود را با آنها درمیان گذاشت.ریاست عاليه دانشگاه دراین دیداردرپاسخ به دعوت بازدیداز استان یزد ابراز امیدواری کرد در اسرع وقت از استان یزد بازدید بعمل آورد.همچنین در مورد افزایش اعتبارات تخصیصی به دانشگاه پیام نور استان یزد وهمچنین رفع مشکلات معیشتی اعضاء اداری وعلمی دانشگاه قول مساعد داد.

س.jpg

پنجشنبه 9 فروردین 1403