گرامیداشت روز معلم ومقام استاد

یکشنبه 1402/2/17
گرامیداشت روز معلم ومقام استاد
محفل تجلیل از اساتيد دانشگاه پیام نور استان یزدبه میزبانی شرکت فولادآلیاژی ایران برگزار شد.

​دراین مراسم ابتدا مهندس علی دوستان عضوهیات مدیره وقائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران ضمن گرامی داشت روز معلم وهفته گرامیداشت مقام"استاد " اظهار امیدواری کرد این مراسم فتح بابی جهت ارتباط دانشگاه با صنعت خصوصآ دانشگاه پیام نور استان با شرکت فولاد آلیاژی ایران باشد.سپس دکتر حمیدی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور استان یزد مقدم حضار ومدعوین را گرامی داشت وخواستار تداوم این جلسات وهمکاری وهمدلی بین همکاران شد وافزود در زمینه ارتباط با صنعت از طرف دانشگاه پیام نور استان یزد گام‌های موثری برداشته شده است که امیدوارم باهمکاری اعضاي علمی دانشگاه این فعالیت‌ها نتيجه بخش باشد.سپس حجت‌الاسلام صدر الساداتی رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان یزد درسخنان کوتاهی ازمقام معلم تجلیل کرد.درادامه دکتر صادقی ریاست اسبق منطقه۴ دانشگاه پیام نور وعضو علمي دانشگاه پیام نور استان یزد به بیان خاطراتی از دوران تدریس در دانشگاه پرداخت.در پایان شرکت کنندگان درضیافت شام شرکت فولاد آلیاژی ایران حضور یافتند، وازطرف شرکت‌ فولادآلیاژی ایران ودانشگاه پيام نور استان یزد هدايايي به رسم یادبود به شرکت کنندگان تقدیم شد.

10.jpg

11.jpg