بازدید از مرکز مهریز

چهارشنبه 1402/2/6
بازدید از مرکز مهریز
سرپرست دانشگاه پیام نور استان یزد از مرکز مهریزبازدید کرد.

دکتر حمیدی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور استان یزد به همراه تعدادی از مدیران ستادي از مرکز مهریزبازدید کرد. دراین بازدید دکتر حمیدی زاده از قسمت‌های مختلف دانشگاه بازدید کرد وازنزدیک درجریان ظرفیتها وپتانسیلها وتوانمندیهای آموزشي این مرکزقرارگرفت. همچنین سرپرست دانشگاه درجمع صمیمی کارکنان‌ مرکز مهریز حضور یافت وبه پای صحبت‌های کارشناسی ونظرات وانتقادات آنها نشست، وی با بیان اینکه مرکز مهریز یکی از مراکز توانمنددر بین مراکز استان میباشد ،افزود؛این برتری جز با همدلی بین اعضای محترم اداري وعلمی مرکزبوجود نیامده است. وی همچنین از زحمات دکترحیدر حسینی ریاست مرکز تشکر کرد.دراین بازدید دکتر حمیدی زاده وهیات همراه در نماز جماعت ظهر وعصر در این مرکز آموزشي شرکت کردند.

m.jpg

m2.jpg