تکریم ومعارفه

سه شنبه 1401/12/23
تکریم ومعارفه
تکریم ومعارفه رؤسای دانشگاه پیام نور استان یزد

​با حضور معاون اداری و مالی دانشگاه،روسای مراکز آموزش عالی استان،رییس بنیاد نخبگان ،مدیران کل سیاسی وحراست استانداری واعضاء علمی واداری دانشگاه، مراسم تکریم دکترمهدوی نژاد ریاست سابق استان ومعارفه دکتر حمیدی زاده به عنوان سرپرست جدید پیام نور استان یزدبرگزار شد.در حاشیه این مراسم دکتر اجلالی درجلسه پرسش وپاسخ شرکت کرد وبه سوالات اعضاء پاسخ داد.همچنین معاون اداری و مالی دانشگاه از مراکز یزد وتفت بازدید ودرجریان مسائل ومشکلات آن مراکز قرار گرفت.

bb.jpg

dd.jpg