برگزاری چهل و دومین همایش فصلی اوج هنر

یکشنبه 1401/11/30
برگزاری چهل و دومین همایش فصلی اوج هنر

​​دبیر چهل و دومین همایش فصلی اوج هنر یزد، اظهار کرد: چهل و دومین همایش فصلی اوج هنر پنجشنبه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور یزد با حضور ۳۳۰ هنرمند رشته‌های مختلف هنری و ادبی و با همکاری بسیج هنرمندان استان یزد، اداره کل حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان یزد برگزار شد.
وی افزود: در این همایش که به منظور کشف و شناسایی استعدادها و ظرفیت‌های هنری و همچنین زمینه آشنایی و پیوند هنرمندان نوجوان و جوان با هنرمندان پیشکسوت برگزار شد از ۱۱ هنرمند و آثار برتر هنرهای تجسمی که در ورکشاپ "به رنگ مقاومت "شرکت و حائز رتبه برتر شده بودند تجلیل به عمل آمد و همچنین از ۱۷ شاعر برگزیده دهمین جشنواره شعر دفاع مقدس استان یزد تقدیر شد.همچنین دکتر مهدوی نژاد ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد درمورد زبان هنر در بیان ارزشهای دفاع مقدس سخنانی را ایراد کرد.​​
دبیر چهل و دومین همایش فصلی اوج هنر یزد گفت: رونمایی از نماهنگ "قلب ایران " به خوانندگی ابوالفضل دهقان با موضوع انقلاب و اتحاد و همبستگی اقوام ایرانی و رونمایی از سه اثر مکتوب دفاع مقدس با عنوان‌های، حماسه سروها اثر جناب اقای صادقی، ترنم سروها مجموعه اشعار دفاع مقدس شهرستان ابرکوه به کوشش زهرا غلامزاده و کتاب عصر شکفتن اثر محمدرضاامیرخانی، انجام شد.

c7e16c6b-0865-4460-8482-f98b3b8a30c3.jpg

شنبه 1 اردیبهشت 1403