دیدار مدیر مرکز اسناد وکتابخانه ملی یزد با دکتر مهدوی نژاد

دوشنبه 1401/9/14
دیدار مدیر مرکز اسناد وکتابخانه ملی یزد با دکتر مهدوی نژاد
سعید زارع مدیر مرکز اسناد وکتابخانه ملی یزد با دکتر مهدوی نژاد ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد دیدار کرد.

مدیر مرکز اسناد وکتابخانه ملی یزد وهیات همراه با حضور در دفتر دکتر مهدوی نژاد با ریاست دانشگاه پیام نور وتعدادی از مدیران ستادی دانشگاه دیدارو گفتگو کردند .
در این دیدار ابتدا آقای زارع ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه افزود مجموعه مرکز اسناد وکتابخانه ملی حافظه ی تاریخی یک ملت است وخروجی آن پژوهش محور است و دارای دو رسالت اسنادی وکتابخانه ایی می باشد. وی هم چنین اعلام کرد انتظار ما از مجموعه دانشگاه پیام نور طبق رسالت قانونی سازمان اسناد، تعیین تکلیف وساماندهی بایگانی های دانشگاه پیام نور در سطح استان می باشد.زارع افزود خواهان انعقاد تفاهم نامه مشترک با دانشگاه پیام نور استان یزد و ارایه خدمات متقابل در زمینه های مختلف با دانشگاه می باشیم.

در ادامه ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد ضمن خوش آمد گویی به آقای زارع وهیات همراه گزارش اجمالی از دانشگاه پیام نور استان ومراکز تحت پوشش آن ارائه نمود.

دکتر مهدوی نژاد افزود دغدغه ی اصلی ما در وهله اول ارائه آموزش مطلوب به دانشجویان وبه تبع آن فراهم آوردن زیر ساختهای لازم در زمینه ارائه خدمات به جامعه دانشجویی می باشد.لذا امکانات وزیر ساختهای فراهم آمده  در فضای مجازی والکترونیکی را می توان با سازمان اسناد وکتابخانه ملی یزد به اشتراک گذاشت.

ریاست دانشگاه در ادامه خواستار بهره مندی اساتید ودانشجویان دانشگاه از منابع علمی موجود درسازمان اسناد وکتابخانه ملی یزد در زمینه تحقیقات پژوهشی ،نوشتن مقاله وپایان نامه های دانشجویی شد.ودر ادامه پیشنهاد شد در تفاهم نامه یاد شده زمینه های مختلف آموزشی وپژوهشی مورد تاکید قرار گیردتا دانشجویان واساتید دانشگاه در پایان نامه ها ونیز طرحهای پژوهشی از مجموعه مرکز اسناد وکتابخانه ملی یزد استفاده کنند.

در ادامه مدیران دو دستگاه که در جلسه حضور داشتند به بیان نظرات ودیدگاههای خود در زمینه های مورد نظر پرداختند.

1.JPG

3.JPG