برگزاری مراسم روز 13 آبان روز مبارزه با استکبار ستیزی درمرکز رضوانشهر

یکشنبه 1401/8/15
برگزاری مراسم روز 13 آبان روز مبارزه با استکبار ستیزی درمرکز رضوانشهر
مراسم برگزاری مراسم روز 13 آبان روز مبارزه با استکبار ستیزی درمرکز رضوانشهر برگزارشد.

به مناسبت  روز 13 آبان (روز مبارزه با استکبار جهانی آمریکای جنایتکار) با همکاری اداره آموزش وپرورش شهرستان اشکذر  ودانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر در سالن آمفی تاتر دانشگاه مراسمی با حضوردکترفاطمی استاندار یزد،امام جمعه ،فرماندار ،جمعی از مسئولان روسای ادارات و  با حضور جمع کثیری از دانش آموزان ودانشجویان شهرستان اشکذربرگزار شد.

سخنران این مراسم،مهندس عزیزی معاون سیاسی ،امنیتی واجتماعی استانداری یزدبود که ضمن بیان اینکه یوم اللّه سیزده آبان، یادآور حماسه ها، ایثارها و فداکاری های دانش آموزان عزیزمان است.افزود، این روز باشکوه بدین سبب روز «دانش آموز» نامیده شد، تا خاطره فرزندان دلیر انقلاب برای همیشه جاودان بماند و درسی فراموش ناشدنی برای تمام دانش آموزان در سراسر گیتی باشد که با ابرقدرت های چپاول گر به مبارزه بی امان بپردازند و عزّت را بر زندگی ذلت بار ترجیح دهند. روز سیزدهم آبان به همه مستضعفان جهان آموخت که بر ضد مستکبران قیام کنند و حقوق از دست رفته خویش را از چنگال استکبار و استعمار بیرون کشند. پیام روز سیزدهم آبان به مسلمانان این است که: تنها در برابر پروردگار جهانیان و مکتب توحید به نماز بایستند و فقط در پیش گاه خدا به کرنش بنشینند و تا همیشه زمان در برابر ظلم و زورگویی ابرقدرت ها سرتسلیم فرود نیاورند.

از جمله برنامه های دیگراین مراسم مراسم پخش کلیپهای مرتبط با روز 13 آبان وگرامیداشت یاد عزیزان از دست رفته حادثه تروریستی شاهچراغ بود .

در پایان مراسم  از دانش آموزان نخبه شهرستان اشکذر در بخش های مختلف علمی ،فرهنگی ،ورزشی ،قرآنی وآموزشی نیز تقدیر وتجلیل بعمل آمد .

00.jpg

111.jpg