برگزاری مراسم شب شعر با عنوان“سردار فجر” در دانشگاه پیام نور واحد زارچ

دوشنبه 1398/11/21
برگزاری مراسم شب شعر با عنوان“سردار فجر” در دانشگاه پیام نور واحد زارچ
مراسم شب شعر با عنوان “سردار فجر” که به مناسبت چهل ویکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و همچنین چهلمین روز شهادت سردار دلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی در محل دانشگاه پیام نور واحد زارچ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم شب شعر با عنوان " سردار فجر "  به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نورواحد زارچ، دهیاری محمدآباد و انجمن شعر ترنم نشاط زارچ در تاریخ 98/11/19ساعت 19 در محل دانشگاه پیام نور واحد زارچ برگزار گردید. در این مراسم امام جمعه  بخش زارچ حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقای روحانی طباطبایی و سایر مسئولین بخش زارچ، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه حضور داشتند. در ابتدای آقای دکتر رمضانی ریاست دانشگاه پیام نور زارچ ضمن خوش آمدگویی و عرض تبریک به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و همچنین عرض تسلیت به مناسبت چهلمین روز شهادت سردار دلها سپهد حاج قاسم سلیمانی به مدعوین ، مقدم مبارک حاضرین در مراسم شب شعر را قدر نهاد و سخنانی کوتاه   در خصوص انقلاب و آرمانهای امام راحل بیان نمود. در ادامه امام جمعه  بخش زارچ به ایراد سخنرانی در خصوص ایام مبارک دهه فجر و لزوم هرچه باشکوه‌تر برگزار کردن راهپیمایی 22 بهمن ماه پرداخت.  سپس شاعران انجمن شعر ترنم نشاط، شعرهایی را که به مناسبت این ایام فرخنده و همچنین شهادت حاج قاسم سلیمانی آماده کرده بودند، سرودند و در ادامه گروه تواشیح و همخوانی دانش آموزی یک اجرای بسیار عالی به نمایش گذاشتند.

در پایان از شاعران انجمن شعر ترنم و همچنین از فارغ‌التحصیلان رشته حقوق از دانشگاه پیام نور واحد زارچ که حایز رتبه های برتر در آزمون وکالت سال 97 و 98 شده بودند، تقدیر و تشکر به‌عمل آمد.

جمعه 7 اردیبهشت 1403