برگزاری مسابقات دانش آموزی بخش زارچ در دانشگاه پیام نور واحد زارچ

دوشنبه 1398/11/21
برگزاری مسابقات دانش آموزی بخش زارچ در دانشگاه پیام نور واحد زارچ
به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و همچنین چهلمین روز شهادت سردار دلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی به همت اداره آموزش و پرورش بخش زارچ، مسابقات دومینو و روبیک درپایه های مختلف تحصیلی دانش آموزی و مدارس سطح بخش زارچ در محل دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و

همچنین چهلمین روز شهادت سردار دلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی  به همت اداره آموزش و پرورش بخش زارچ، مسابقات  دومینو  و  روبیک در پایه های مختلف تحصیلی دانش آموزی و مدارس سطح  بخش زارچ در محل دانشگاه پیام نور واحد زارچ  برگزار شد. این مسابقات طی سه روز متوالی و با شرکت پرشور دانش آموزان زارچی با شکوه هرچه تمام تر برگزار گردید. در روز پایانی مسابقات نیز معاونت آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد و همچنین ریاست اداره آموزش و پرورش بخش زارچ  جهت بازدید از برگزاری مسابقات در دانشگاه پیام نور واحد زارچ حضور یافته ودر ادامه با آقای دکتر رمضانی  رئیس دانشگاه پیام نور واحد زارچ،جلسه ای را برگزار نمودند.

لازم به ذکر است در پایان  آقای صفری ریاست آموزش و پرورش بخش زارچ، ضمن تشکر و قدردانی از دکتر رمضانی  بابت قبولی میزبانی این دوره از مسابقات،  اظهار امیدواری نمود که مابین آموزش و پرورش و دانشگاه پیام نور واحد زارچ همکاری دوجانبه ادامه پیدا خواهد کرد  و این دو ارگان نیز  در زمینه هایی مشترک با هم فعالیت خواهند داشت.

شنبه 1 اردیبهشت 1403