کسب مقام قهرمانی دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز یزد در مسابقات تیروکمان

شنبه 1398/11/26
کسب مقام قهرمانی دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز یزد در مسابقات تیروکمان
خانم سهیلا جعفری دانشجوی رشته علوم سیاسی دانشگاه پیام نور مرکز یزد در مسابقات تیروکمان که در شهرستان میبد برگزار شده بود ، موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : به مناسبت گرامیداشت سردار سرافراز اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی یک دوره مسابقه تیروکمان در شهرستان میبد برگزار شد که خانم سهیلا جعفری دانشجوی رشته علوم سیاسی دانشگاه پیام نور مرکز یزد، موفق شد در رشته ریکرو بزرگسالان، مقام اول را به خود اختصاص دهد.

شنبه 8 اردیبهشت 1403