کسب مقام قهرمانی دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز مهریز در دومین دوره مسابقات فوتوالی استان یزد

شنبه 1398/11/26
به مناسبت گرامیداشت ایام ا... دهه فجر و یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، دومین دوره مسابقات فوتوالی استان یزد با حضور16 تیم از مرکز و سایر شهرستان های استان در ورزشگاه سلمان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دومین دوره مسابقات فوتوالی استان یزد به مناسبت  گرامیداشت  ایام ا... دهه فجر   و یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی  در ورزشگاه سلمان یزد برگزار شد. که در این دوره از مسابقات تیم دانشگاه پیام نور مرکز مهریز متشکل از دو نفر از دانشجویان این مرکز به همراه 16 تیم از مرکز و سایر شهرستان های استان با هم به رقابت پرداختند . دیدار فینال این مسابقات در تاریخ98/11/25 بین دو تیم راهور یزد و دانشگاه پیام نور مرکز مهریز برگزار شد ،  تیم دانشگاه پیام نور مرکزمهریز با ترکیب سید حسین میرحسینی و سید مهدی میرجلیلی توانست با شکست حریف در سه ست پیاپی، با اقتدار مقام قهرمانی را به خود اختصاص دهد. همچنین پس از تیم راهور یزد، تیم کردبال مهریز نیز مقام سوم را کسب کرد.

فوتوالی ورزشی جذاب و نسبتا جدید و عضوی از خانواده ی ورزش های ساحلی است. زمین و بسیاری از قواعد آن به والیبال ساحلی نزدیک است اما در این ورزش بازیکنان حق استفاده از دست را ندارند و بیشتر از سر، سینه و پا جهت دریافت یا ضربه زدن به توپ استفاده می کنند که این کار تبحر و قدرت بدنی خاصی را می طلبد.

خاستگاه اولیه ی این ورزش کشور برزیل است و از سال 1980 میلادی ، فوتوالی ورزش جداگانه ای محسوب می شود که دارای فدراسیون جهانی است.

از اوایل سال 1387  ایران به عضویت فدراسیون جهانی فوتوالی در آمد. این ورزش در سال 1390 به عنوان یک انجمن جدید تحت پوشش فدراسیون انجمن های ورزشی جمهوری اسلامی ایران  قرار گرفت.

هم اکنون بسیاری از ستارگان فوتبال گذشته و حال  ایران و جهان در این رشته ی ورزشی فعالیت دارند.

جمعه 7 اردیبهشت 1403