بازدید معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور از مرکز تفت

شنبه 1401/3/21
بازدید معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور از مرکز تفت
دکتر علیرضا دل‌افکار معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نوراز مرکز تفت بازدید کرد

دل افکار در این مراسم با حضور در سالن برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان  از نزدیک در جریان فرایند برگزار ی آزمونها قرارگرفت .در ادامه وی با حضور در دفتر اعضای هیات علمی مرکز تفت با آنها دیدارکرد.دیدار با کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان ...ازجمله برنامه های  این بازدید بود. دل افکار در نشست هم اندیشی با اعضای هیات علمی مرکز تفت گفت: آینده دانشگاه پیام نور بسیار روشن و پویاست، فعالیتهای دانشگاه به سمت فعالتهای ترکیبی حضوری و مجازی ادامه خواهد یافت و در ترم آینده امکان برگزاری آزمونهای مجازی با استفاده از تلفن همراه برای دانشجویان فراهم میگردد و این حرکت دقیق سرآغاز تحول در سیستم آموزشی و اداری دانشگاه بشمار میرود. ایشان با اشاره به بهبود همه جانبه در دانشگاه پیام نور ابراز امیدواری نمود تاثیر مثبت آنرا همگان از نزدیک مشاهده نمایند. ، معاون آموزشی دانشگاه پیام نور افزود: مجموعه دانشگاه پیام نور یک خانواده بزرگ است که در کنار یکدیگر یک هدف را دنبال می‌کنند دل افکار ضمن قدردانی از اهتمام ویژه اعضای هیات علمی و کارکنان اداری مرکز تفت: ایجاد رشته‌های بین‌رشته‌ای، بازنگری منابع در سی، توزیع عادلانه و متناسب رشته‌های آموزشی را از موضوعات مهمی دانست که در اولویت برنامه‌های معاونت آموزشی دانشگاه پیام نور قرار دارد.

وی ابراز امیدواری کرد: دانشگاه پیام نور بتواند  منشا خدمات ارزنده آموزشی در کشور بوده و باهمت و تلاش جهادی در مسیر رشد وتعالی  فعالت نماید.

عکس 1.jpg

عکس4.jpg