حضور کاروان آفتاب درمرکزبافق

چهارشنبه 1401/3/18
حضور کاروان آفتاب درمرکزبافق
استقبال از کاروان آفتاب توسط دانشگاه پیام نور مرکز بافق

کاروان پیشکسوتان و دوندگان جاده ولایت به مقصد حرم حضرت علی بن موسی الرضا ، در قالب "دهمین جشنواره فرهنگی ورزشی رضوی" جهت تجدید قوا درنمازخانه دانشگاه پیام نور مرکز بافق مستقر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :  تعداد 15 نفر از پیشکسوتان و دوندگان کاروان آفتاب در دهمین جشنواره فرهنگی ورزشی رضوی جهت استراحت به دانشگاه پیام نور مرکز بافق وارد شدند .

گفتنی است کاروانیان ولایت در ادامه مسیر، بعد از شهرستان بافق از شهرهای بهاباد ,طبس ، بردسکن،کاشمر و نیشابور عبور می کنند . این کاروان که با هدف یادمان شهدای ورزشکارحرم مسافت 2000 کیلومتری از شلمچه تا مشهد را در دهمین سال متوالی طی می نمایند, تیرماه وارد  مشهد مقدس می شوند.

آفتاب 2.jpeg

پنجشنبه 30 فروردین 1403