جلسه انجمن علمی رشته های های روانشناسی ،علوم تربیتی ،مشاوره وراهنمایی

یکشنبه 1401/3/8
جلسه انجمن علمی رشته های های روانشناسی ،علوم تربیتی ،مشاوره وراهنمایی
برگزاری جلسه انجمن علمی رشته های روانشناسی ،علوم تربیتی ،مشاوره وراهنمایی در دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر

جلسه انجمن علمی رشته های روانشناسی ،علوم تربیتی ،مشاوره وراهنمایی با حضور سرکار خانم سجادی پور ،از  اساتید مشاور رشته های مذکورو با حضور دانشجویان فعال فرهنگی(اعضای انجمن علمی ونشریات )  به صورت حضوری در کتابخانه  دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر برگزار  گردید.

اهم مطالب طرح و تصویب شده در جلسه به شرح ذیل میباشد:

1-تقدیر از فعالیت های اعضای انجمن در سال گذشته

2-پیگیری فعالیتهای به اتمام نرسیده ی انجمن به دلیل شیوع بیماری کرونا توسط دانش جویان،

3-برنامه ریزی برای بهتر اجرا شدن  فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه ،تشکیل انجمن وکانون

4-پیگیری فعالیتهای مربوط به نشریات دانشگاهی توسط اعضای انجمن علمی دانشگاه

جمعه 31 فروردین 1403