آیین نکوداشت و تجلیل از کارکنان بازنشسته دانشگاه پیام نور مرکز تفت

شنبه 1401/2/31
آیین نکوداشت و تجلیل از کارکنان بازنشسته دانشگاه پیام نور مرکز تفت
اولین مراسم جمعی تجلیل از زحمات و خدمات بی شائبه و صادقانه 30 سال خدمت کارکنان بازنشسته مرکز تفت با حضور مدیران ستاد استان ، کارکنان و اعضای علمی دانشگاه پیام نور مرکز تفت در اردیبهشت ماه 1401برگزار شد .

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در این مراسم آقای دکتر مهدوی نژاد (رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد) ، ضمن تشکر  ویژه از بازنشستگان مرکز  تفت جایگاه و اعتبار ویژه امروز دانشگاه پیام نور استان یزد را مرهون زحمات و تلاشهای  خالصانه بازنشستگان  دانشگاه از گذشته تابحال دانست و بر حفظ وضع موجود و ارتقای روزافزون آن تاکید نمود. مهدوی نژاد ارتقای مجموعه تحت مدیریت خود را بسته به تک تک بازنشستگان  و کارکنان شاغل در دانشگاه دانست و از این باب هم فعالیتهای صورت گرفته و نقش بازنشستگان در کسب نتایج مطلوب را قابل تقدیر دانست. ایشان با اشاره به بهبود شرایط کرونایی در کشور و مهیا شدن فضای فعالیتهای دانشگاهی از دوبرنامه در دست  اقدام برای اولین بار در تاریخ  دانشگاه پیام نور استان یزد خبر داد: اولین برنامه مراسم گرامیداشت مقام معلم و استاد با حضور کلیه روسای سابق پیام نور استان یزد میباشد. این گردهمایی هرفصل یکبار با هدف هم اندیشی و تبیین تجربیات و تدوین سیاستهای کلان دانشگاه ادامه خواهد یافت. برنامه دوم انتخاب استاد برترآموزشی در سطح استان یزد با هدف تشویق و ترغیب اعضای علمی و تقدیر از نخبگان برتر علمی میباشد.

دکتر محمدی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز تفت در این مراسم ضمن تشکر از خدمات و تلاشهای کارکنان بازنشسته، اظهار داشت: برگزاری این مراسم به بهانه تقدیر و تشکر ازحضور پرخیر وبرکت و سالها تلاش و کوشش ازتلاشگران و خدمتگزاران جامعه دانشگاهی تشکیل گردیده است .محمدی با تقدیر از فعالیتهای مجاهدانه و مستمر بازنشستگان مرکز تفت در ارتقاء مرکز تفت ، از ایشان  خواست تجربیا ت خود را در اختیار دانشگاه قرار دهند و ارتباط موثر خو را با مجموعه ادامه دهند.

محمدی ضمن تقدیر از حضور ریاست استان و هیات همراه درمراسم  تجلیل از بازنشستگان مرکز تفت، پشتیبانی و حمایت دکتر مهدوی نژاد از مراکز، داشتن صبرو حوصله بی نظیر ایشان در همراهی و مدیریت امور جاری مجموعه تحت سرپرستی در استان یزد را شایسته تقدیر و احترام دانست.

در پایان مراسم، پیشنهاد گردید با توجه به شروع بازنشستگی در ساختاردانشگاه، کانون بازنشستگان دانشگاه پیام نور با مشارکت اعضای علمی و کارمند بازنشسته در سطح کشور باهدف صیانت، تکریم و تسهیل نیازهای بازنشستگان راه اندازی و مقدمات اجرایی شدن این ایده موثر و کاربردی در سطح استان یزد و درادامه در سطح کشور فراهم گردد.  این پیشنهاد از سوی رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد مورد استقبال قرارگرفت و بر پیگیری و عملیاتی  شدن آن تاکید گردید.

تفتindex.jpg

جمعه 7 اردیبهشت 1403