مراسم جشن فارغ التحصیلی جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز تفت

شنبه 1401/2/24
مراسم جشن فارغ التحصیلی جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز تفت
مراسم جشن فارغ التحصیلی جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور تفت در محل سالن آمفی تئاتر هلال احمر یزد برگزار شد.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم جشن دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه پیام نورمرکز تفت درتاریخ 23اردیبهشت 1401 با حضور مسئولان ارشد  استانی و شهرستان تفت و جمعی از خانواده‌های این دانشجویان در سالن اجتماعات هلال احمر  یزد برگزار شد. در این مراسم آقای  دکتر مهدوی نژاد(رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد) ضمن تبریک به فارغ التحصیلان حاضر در مراسم ، در بخشی از سخنان خود گفت اگر علم آموزی مرتبه ای از انسانیت و اخلاق مارا بالا نبرد،  علم آموزی غیر نافع است، هر تغییر و دگرگونی مقدمه اش علم  و معرفت است چه برای درون شما  چه برای بیرون ، چه جان را چه جهان را. جانسازی و جهانسازی بدون خودشناسی ممکن نیست. جهانسازی بدون معرفت امکانپذیر نیست. علم و معلم ارزشش آنقدر هست که در یک کلام گهربار آمده است ،،من علمنی حرفا" و قد صیرنی عبدا"،، معلمان از شما بعنوان دانش آموختگان  این انتظار را دارند که اگرشما  در مسیر علم آموزی به جایی رسیده اید که در پرتو دلیل جویی به پذیرش یا عدم پذیرش باورها روی میآورید این جای تبریک برای آن دانش آموخته دارد. یک دانش آموخته باید با پرهیز از تعصب ناروا( ناشی از جهل  و سفاهت ) خود را درمسیر صحیح اندیشه قراردهد. تبریک این جشن برای دانش آموختگان وقتی است که شما دانش آموختگان خود را در مسیر صحیح اندیشه قرار دهید.در ادامه آقای محمدی ( رییس  پیام نور مرکز تفت) ضمن خیر مقدم و تبریک به دانشجویان فارغ التحصیل، تحصیلات در دانشگاه پیام نور را به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور مایه افتخار دانسته و خواستاربرنامه ریزی  دانشجویان با هدف ادامه تحصیل در مقاطع عالی تر در این دانشگاه شدند . دکتر محمدی  با اشاره به پتانسیل ها و مزیتهای سیستم منحصر بفرد آموزشی دانشگاه پیام نور بر ضرورت معرفی هرچه بیشتر آن به جامعه و آشنایی فراگیر در سطح جامعه با  سبک آموزشی ساده و کم هزینه پیام نور توسط فارغ التحصیلان دانشگاه تاکید نمود. اهداء لوح تقدیر به فارغ التحصیلان، اجرای برنامه های فرهنگی، خوانندگی، اجرای تئاتر، برگزاری مسابقه،مراسم سوگند نامه،تجلیل از دانشجویان نخبه علمی و فرهنگی...از جمله برنامه های این مراسم بود.

index14.jpg

index12.jpg