مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر

شنبه 1401/2/24
مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر
مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر در محل سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال1396دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر  به همت حوزه اموردانشجویی و فرهنگی  ، اعضای انجمن ها و کانون های دانشجویی و با حضور اساتید گرامی و دانشجویان و خانواده محترم آنها، در روز پنج شنبه مورخ 22/02/1401 در سالن آمفی تئاتر پیام نور  مرکز رضوانشهر ،  برگزار شد. مراسم با تلاوت آیاتی از قران کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران دانشگاه آغاز شد، در ابتدای مراسم آقای  دکتر قدیری ،  رئیس دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر  ضمن خوش آمد گویی به حضار و تبریک به دانشجویان و همراهان دانش آموختگان، زمان دانشجویی را  بهترین دوران زندگی دانستند و از دانشجویان خواستند که روزگار جوانی  را قدر بدانند و برای  خود برنامه و هدف مشخص کنند و در راستای اهداف خود گام بردارند. در ادامه آقای دکتر مهدوی نژاد ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد ضمن خوش آمدگویی به حضار عنوان داشتند: فارغ التحصیلان عزیز سعی کنند از این پس نیز با مطالعه بیشتر ، آموخته های خود را در این مدت بصورت کاربردی به حیطه عمل برسانند و صرفاً به یادگیری تئوری پسنده نکنند. ایشان از خانواده دانشجویان تقدیر و تشکر کردند که فرزندان خوب و علم آموزی را تربیت نمودند که در بهترین دانشگاه ایران پذیرفته شده اند. بعد از سخنرانی آقای  دکتر مهدوی نژاد کلیپ  مختصری از فعالیتهای دانشگاه در سالهای گذشته پخش شد، سپس اجرای موسیقی سنتی  زنده توسط گروه موسیقی یزد و همچنین اجرای برنامه های کمدی توسط هنرمندان این حوزه پخش گردید که مورد توجه و استقبال حاضرین واقع شد. درادامه لوح تقدیر به همراه تندیس دانشگاه  توسط اساتید و اعضای شورای شهر مجومرد به دانشجویان اهداء شد. در پایان مراسم دانشجویان هرگروه آموزشی با اساتید خود عکس یادگاری گرفتند و آخرین بخش مراسم  نیز پذیرائی از مهمانان و اساتید محترم مرکز بود.

مرتضی.jpg

جمعه 31 فروردین 1403