برگزاری جلسه هم اندیشی

یکشنبه 1401/1/28
برگزاری جلسه هم اندیشی
برگزاری جلسه هم اندیشی دبیران و نمایندگان انجمن های علمی رشته های علوم تربیتی ،مشاوره و روان شناسی در دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر

جلسه هم اندیشی  دبیران و نمایندگان  انجمن های علمی رشته های  علوم تربیتی ،مشاوره و روان شناسی با حضور ریاست مرکز وجمعی از دانشجویان عضو انجمن وتعدادی   از اعضای هیات علمی رشته های مربوطه در دانشگاه پیام نور رضوانشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در این جلسه هم اندیشی ابتدا دکتر قدیری ریاست مرکز ضمن تبریک سال جدید به نگاه جدی دانشگاه  در ارتقاء و کمک به بالا رفتن کیفیت فعالیتهای علمی اشاره کرد و از دوستان دانشجو خواست از این فرصت فراهم شده به بهترین نحو بهره ببرند.وی در ادامه جلسه  به بیان  اهداف تشکیل انجمن وکانون پرداختند وگفت: با برنامه ریزی بلند مدت و میان مدت امکان حمایت دانشگاه و نهاد های بیرونی از فعالیتهای اززشمندشما بیشتر فراهم می گردد.در ادامه جلسه اعضای هیات علمی مرکز سرکار خانم یاوری وسجادی پور وهمچنین تعدادی از دانشجویان عضو انجمن دیدگاهها،نقطه نظرات وپیشنهادات حود را در خصوص بحث انجمن ها وکانون ها بیان کردند .در پایان جلسه حسن حاتمی مسوول فرهنگی مرکز به ضرورت مستند سازی فعالیتهای انجمن های علمی اشاره کرد و انتشار نشریات علمی دانشجویی توسط هر انجمن علمی را مهمترین راه در مستند ساختن فعالیتها و دغدغه های فعالان علمی بسیار حیاتی دانست. وی آمادگی بخش فرهنگی مرکز  را برای هر گونه کمک به انجمن هابرای ارتقاء این بخش از فعالیتهای علمی در دانشگاه رااعلام گرد.

پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403