دیدار مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه با کارکنان مرکز یزد

شنبه 1401/1/20
دیدار مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه با کارکنان مرکز یزد
حجت الاسلام صدر الساداتی با کارکنان مرکز یزد دیداروگفتگو کرد

مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان یزد در دیدار باکارکنان مرکز یزد:انسان در همه لحظات مهمان خداست

حجت الاسلام صدرالسداتی افزود:چرا در همه مهمانی ها از دعوت شدگان پذیرایی می شود ولی در ماه مهمانی خدا، انسان باید از خوردن پرهیز نماید؟

حجت الاسلام صدرالساداتی در جلسه ای که به مناسبت ماه مبارک رمضان با حضور کارمندان دانشگاه پیام نور مرکز یزد برگزار شد ضمن طرح سؤال مذکور بیان داشت انسان در همه لحظات مهمان خداست ولی در ماه رمضان با دور شدن از جنبه حیوانیت می توان به انسانیت رسید. مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور گفت فلسفه ماه رمضان یاد فقراست. بنابر این نباید در سحر و افطار شکم را از غذا پر نمود. وی با بیان اینکه روزه داری سه درجه دارد افزود روزه عوام؛ فقط پرهیز از خوردن و آشامیدن است. روزه خواص؛ مراقیت از حواس و زبان است. روزه خاص الخاص؛ توجه دل به خداست به طوریکه تمام کارها برای خدا باشد. حجت الاسلام صدرالساداتی در پایان با ذکر چند دعا، برای همه از خداوند متعال رستگاری مسئلت نمود.

جمعه 31 فروردین 1403