برگزاری مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر صدوق

دوشنبه 1398/12/5
برگزاری مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر صدوق
بنا به گزارش روابط عمومی مرکز رضوانشهر مراسم معارفه رییس جدید دانشگاه آقای دکتر قدیری و تودیع آقای دکتر حسینی در این مرکز دانشگاهی با حضور مسئولین دانشگاه پیام نور ستاد استان یزد ، امام جمعه شهرستان حجت الاسلام طالبیان وفرماندار شهرستان آقای هادی نسب وجمع
بنا به گزارش روابط عمومی مرکز رضوانشهر مراسم معارفه  ریاست جدید دانشگاه آقای دکتر قدیری  و تودیع آقای دکتر حسینی  در این مرکز دانشگاهی  با حضور مسئولین دانشگاه پیام نور ستاد استان یزد ، امام جمعه شهرستان حجت الاسلام طالبیان وفرماندار شهرستان آقای هادی نسب وجمعی از کارکنان وروسای اداره های شهرستان  صدوق  در دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور جمعی از کارکنان حوزه‌های مربوطه در این دانشگاه   برگزار گردید پس از تلاوت آیاتی از کلام‌ا... مجید، ابتدا سید ولی الله میر حسینی رییس دانشگاه پیام نور استان یزد  ضمن  خیر مقدم به حاضران از زحمات دکتر حسینی در زمان تصدی مسئولیت کمال تشکر وقدردانی و برای دکتر قدیری که قبول مسئولیت کردند ‌آرزوی توفیق نمود .

در ادامه جلسه دکتر حسینی شرح مختصری از عملکرد سه ساله حوزه تحت مدیریت خود ارایه نمودند . ودر پایان دکتر قدیری ریاست جدید مرکز بیان نمودند امیدواریم  تا بتوانیم  با همکاری کارکنان  اداری  وهیات علمی این مرکز وپتانسیل های بسیار خوب این شهرستان عملکرد بسیار خوبی در حوزه علم وفرهنگ داشته باشیم . ودر پیشبرد اهداف عالیه این مرکز دانشگاهی موفق وموید باشیم .

سه شنبه 4 اردیبهشت 1403