بازدید رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد از مرکزمیبد

چهارشنبه 1400/12/11
بازدید رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد از مرکزمیبد
دکتر مهدوی نژاد(رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد )به همراه تعدادی از مدیران ستادی دانشگاه از دانشگاه پیام نور مرکز میبد بازدید بعمل آورد.این بازدید با هدف دیدار با کارکنان و اعضای هیات علمی و بررسی میدانی اولویتهای دانشگاه پیام نور مرکز میبد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر محمدحسین مهدوی نژاد رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد به همراه تعدادی از مدیران ستادی از مرکز میبد بازدید کرد و در جریان این بازدید در گفتگوی صمیمی با کارکنان اداری مرکز شرکت نمود. در ابتدای این جلسه دکتر حمیدرضا زارع مهرجردی رییس دانشگاه پیام نور مرکز میبد، گزارش مختصری از وضعیت مرکز ارائه داد.در ادامه نماینده کارکنان مرکز به بیان مشکلات و خواسته های کارکنان مرکز پرداخت.که اهم آنها وضعیت استخدامی و معیشتی کارکنان مرکز بود.در پایان دکتر مهدوی نژاد ضمن تقدیر و  تشکر از زحمات و خدمات بی وقفه مجموعه کارکنان مرکز میبد بویژه در ایام شیوع کرونا ، اضافه کرد ، کارکنان مرکز میبد با تلاش و وجدان کاری بالا مجموعه را هدایت و مشکلات آن را رفع می کنند . وی افزود تلاش ستاد استان و سازمان مرکزی به سمت و سوئی است که اکثر مشکلات کارکنان حل شود و یکی از فعالترین استانها در زمینه پیگیری مشکل پرسنل خود، استان یزد می باشد و اضافه کرد :در پایان این بشارت را می دهم که اکثر مشکلات مجموعه به زودی حل خواهد شد. ضمناً دیدار با اعضای هیات علمی و فرماندار محترم شهرستان میبد بصورت جداگانه با حضور دکتر محمدحسین مهدوی نژاد برگزار گردید.

میبد 140019.jpg

میبد 140018.jpg