تجلیل از مقام زن دردانشگاه پیام نور مرکز تفت

سه شنبه 1400/11/5
تجلیل از مقام زن دردانشگاه پیام نور مرکز تفت
مراسم بزرگداشت مقام زن دردانشگاه پیام نور مرکز تفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به مناسبت گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه(س) و  آغاز هفته زن ، با حضور کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز تفت،از بانوان کارمند مرکز تفت تجلیل بعمل آمد. دکتر ناصر محمدی(رییس مرکز تفت) ضمن تبریک این روز به بانوان حاضر در مراسم ، شخصیت حضرت فاطمه (س) را به عنوان الگوی موفق و واجد تمام صفات و ویژگیهای بانوی نمونه و الگو  در جهان برای زنان  برشمرد و بر شناخت هرچه بیشتر این شخصیت بی نظیر و تاسی وپیروی از آن حضرت در کلیه مراحل زندگی فردی و جمعی تاکید نمود. ایشان در ادامه بزرگداشت میلاد فاطمه (س) و مقام زن در اسلام را دارای پ​​​یام دانست و آن اینکه همه ما باید سعی کنیم انسان باشیم، وجدان داشته باشیم ،اخلاق داشته باشیم و اینگونه میتوانیم به کمال وبزرگی دست یافته و انسانهایی که این ارزشها را در وجود خود و دیگران پرورش میدهند صاحبان اصلی فضیلت اند. پرورش فضیلتهایی چون انسانیت، مسئولیت شناسی، ایثار ، گذشت و... توسط مادران و بانوان درنهاد خانواده زمینه ساز رشد و توسعه، پیشرفت ، امنیت  و موفقیت همه جانبه جامعه  میگردد . قرار داشتن این مسئولیت بزرگ و حیاتی  بردوش زنان در اسلام، بیانگر عظمت  و اهمیت بالای مقام مادر در جامعه اسلامی می باشد.

تفت روز زن 21index21.jpg

تفت زن index9.jpg