برگزاری کارگروه سلامت در پیام نور مرکز رضوانشهر

سه شنبه 1398/12/13
برگزاری کارگروه سلامت در پیام نور مرکز رضوانشهر
کمیته کارگروه سلامت به‌منظور پیشگیری و مقابله با انتشار ویروس کرونا و اجرای دقیق بخشنامه سازمان وازرت بهداشت در دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکز:

کمیته کارگروه سلامت به‌منظور پیشگیری و مقابله با انتشار ویروس کرونا و اجرای دقیق بخشنامه سازمان وازرت بهداشت  در دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر برگزار گردید. اعضای این کارگروه بر اهمیت جامعه دانشگاهی همگام با دیگر ارگان‌های نظام بیان نمودند که  تمام تلاش خود را برای حفظ آرامش و پرهیز از تنش‌های روانی جامعه دانشگاهی  مصروف خواهند نمود.

پنجشنبه 9 فروردین 1403