جلسه ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد با کارکنان اداری مرکز مهریز

سه شنبه 1400/10/28
جلسه ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد با کارکنان اداری مرکز مهریز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه ی کارکنان اداری دانشگاه پیام نور مرکز مهریز با حضور نامبردگان در محل دفتر رئیس مرکز و با حضور ریاست و مدیران دانشگاه پیام نور استان یزد برگزار شد. در این نشست آقای دکترحیدر حسینی، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز ضمن تقدیر از زحمات پرسنل اداری، پیرامون حوزه ی مسئولیت هریک از همکاران توضیحاتی ارائه داد و نیازهای مرکز در هر بخش را به اطلاع ریاست و مدیران ستادی استان رساند. در ادامه کارکنان به بیان دغدغه ها و خواسته های خود در زمینه مسائل اداری و کارگزینی(چارت سازمانی و عادلانه نبودن تخصیص بعضی از پستهای سازمانی)، کاستی ها و نیازها در حوزه ی رایانه و پایش تصویری، مشکلات مربوط به بیمه ی تکمیلی و... پرداختند. همچنین با توجه به درصد جذب دانشجو توسط مراکز، پیشنهاد شد سیاست های تشویقی توسط ستاد استان برای مراکزی که آمار بالاتری دارند ،اتخاذ گردد. در این جلسه مسئول آموزش مرکز مهریز از حذف دوره های فراگیر کارشناسی ارشد و همچنین مقررات مربوط به ثبت نام بدون آزمون که موجب کاهش آمار دانشجویان ارشد خواهد شد انتقاد کرده و خواستار اقدام مسئولین دانشگاه برای جلوگیری از این اتفاق شد. در ادامه آقای دکتر محمدحسین مهدوی نژاد ریاست دانشگاه و مدیران دانشگاه پیام نور استان یزد در حوزه های مختلف اداری، مالی، روابط عمومی، نظارت و ارزیابی و حراست پاسخگوی همکاران اداری بودند. آقای دکتر مهدوی نژاد ضمن تقدیراز همکاران، به مباحثی چون امکان تبادل خدمات میان دانشگاه و بخش های برون دانشگاهی، امکان استقرار برخی شرکتهای وابسته به پارک علم و فناوری در مراکز، برگزاری دوره های آموزش های آزاد، ارائه ی طرح های پژوهشی توسط اساتید و... اشاره کرد و اتخاذ چنین رویکردی را در شرایط فعلی به عنوان اقدامی سودمند جهت حل بعضی از مشکلات دانست.حجه الاسلام صدرالساداتی مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان یزد نکات سودمندی را به سمع حضار رسانده و آمادگی دفتر نهاد را جهت همکاری با دانشگاهیان پیام نور در حوزه های مختلف  از جمله فرهنگی و اجتماعی اعلام  نمودند.

دانشگاه پیام نور مرکز مهریز 20 نفر عضو اداری دارد که در بخش های مختلف به ارائه ی خدمت به دانشجویان مشغولند.

کارکنان مهریز 14.jpg

کارکنان مهریز2.jpg