نشست صمیمانه ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد با اعضای هیات علمی مرکز مهریز

سه شنبه 1400/10/28
نشست صمیمانه ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد با اعضای هیات علمی مرکز مهریز
نشست رئیس و اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور مرکز مهریز با حضور ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان و مدیران ستادی این دانشگاه برگزار شد.

​به گزارش روابط عمومی: دکتر محمدحسین مهدوی نژاد ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد با رئیس و اعضای هیأت علمی مرکز مهریز نشستی صمیمانه داشت که در این نشست مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان و مدیران ستادی این دانشگاه حضور داشتند.

در ابتدای این جلسه آقای دکتر حیدر حسینی، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز ، از حضور همه شرکت کننده گان در جلسه تقدیر کرد و  در ادامه حجه الاسلام والمسلمین  صدرالساداتی، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری طی سخنانی برخی زمینه های همکاری بین اعضای هیات علمی  و دفتر نهاد از جمله در حوزه خانواده را یادآور شد. در ادامه اعضای هیات علمی  به طرح برخی نظرات و دیدگاه های خود و ایرادات و نواقص موجود پرداختند.

در این جلسه ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد پس از استماع نظرات و انتقادات و پیشنهادهای مطرح شده از وجود برخی کاستی ها توضیحاتی را ارایه دادو ضمن تقدیر از زحمات همکاران علمی یادآور شد نکات مطرح شده بیشتر مربوط به سازمان مرکزی است که منعکس خواهد شد ولی تشکیل و فعال کردن شوراها می تواند در حل بسیاری از مشکلات راهگشا باشد.

وی با یادآوری این مطلب که جامعه و به تبع آن دانشگاه ها و به طور خاص دانشگاه پیام نور در شرایط اضطرار هستند خواستار سعه ی صدر و صبوری همکاران و درک و پذیرش شرایط موجود شد و در مورد این که مشکلات در سال 1401 بسیار کمتر خواهند بود اظهار خوش بینی کرد.

در این جلسه برخی دستاوردهای دانشگاه پیام نور استان یزد از جمله این که سامانه ی ریلاین دانشگاه پیام نور استان یزد به عنوان بهترین سامانه ی آموزش مجازی در استان از سوی شورای نظارت استان یزد انتخاب شده است مطرح شد. .

​​دانشگاه پیام نور مرکز مهریز هم اکنون دارای 19 عضو هیأت علمی در رشته های مختلف می باشد.

علمی مهریز5.jpg

علمی مهریز2.jpg