برگزاری جلسه هیأت موسس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز

سه شنبه 1400/10/28
برگزاری جلسه هیأت موسس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز
جلسه ی هیأت مؤسس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز در دفتر رئیس این دانشگاه برگزار شد.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه ی هیأت مؤسس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز در دفتر رئیس این دانشگاه برگزار شد. در این جلسه مسئولین شهرستان مهریز از جمله امام جمعه، نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، شهردار، اعضای شورای شهر  ، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان یزد و مدیران ستادی این دانشگاه  حضور داشتند.

رئوس مباحث و مطالبات مطرح شده عبارتند از:

۱ . ارائه گزارش کوتاه از وضعیت دانشگاه و مرکز توسط رؤسای مرکز و ستاد استان

۲. درخواست همکاری و پیگیری نماینده محترم مجلس جهت موافقت و تسهیل در اختصاص رشته های کارشناسی ارشد به دانشگاه

۳. لحاظ کردن فضای سبز دانشگاه به عنوان سرانه فضای سبز شهری و همکاری شهرداری در نگهداری و توسعه آن

۴.  پیگیری اختصاص تعدادی رایانه به دانشگاه پیام نور استان یزد که در رابطه با آن قبلا اقدام شده است.

۵. در خواست همکاری لازم جهت دریافت سند اراضی دانشگاه که بخش زیادی از کارهای مربوط به آن انجام شده است.

۶. در خواست همکاری از شهرداری و شورای شهر جهت  ثبت اسناد یک باب مغازه در پاساژ مهرپادین مهریز به نام دانشگاه پیام نور که در زمان تاسیس دانشگاه از سوی شهردار وقت به دانشگاه اهدا شده و هم اکنون در تملک دانشگاه می باشد.

۷. درخواست مساعدت مسئولین جهت تکمیل برخی طرح‌های نیمه تمام نظیر کف پوش سالن ورزشی دانشگاه و.. از طریق رایزنی با مدیران صنایع شهرستان.

ضمنا آقای صباغیان نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری با دانشگاه ، پیشنهاد داد اولاً کلیه موارد مطرح شده به ایشان ارسال شود تا پیگیری لازم به عمل آید . دوم اینکه مجموعه خدمات متقابل دانشگاه و دستگاههای اجرایی شهرستان برآورد شده و پس از بحث در کارگروه ‌های ویژه تفاهم نامه امضا و عملیاتی شود.

دانشگاه پیام نور مرکز مهریز از سال 1373 افتتاح شده و برگزاری جلسه هیأت مؤسس پس از گذشت سالیان متمادی،  نشان از عزم مسئولین دانشگاه، جهت حفظ ، تداوم و  پیشرفت دانشگاه در زمینه های گوناگون دارد.

هیات موسس مهریز6.jpg

هیات موسس مهریز4.jpg