بازدید رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد از مرکز تفت

یکشنبه 1400/10/19
بازدید رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد از مرکز تفت
ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد با کارکنان اداری (با موضوع بررسی مسائل و مشکلات آموزشی و اداری و مالی مرکز) و اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور مرکز تفت با موضوع همفکری در زمینه مسائل آموزشی و پژوهشی دانشگاه دیدار نمود.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه:دکتر مهدوی نژاد(رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد )به همراه تعدادی از مدیران ستادی دانشگاه از  دانشگاه پیام نور مرکز تفت بازدید بعمل آورد.این بازدید با هدف دیدار با کارکنان و اعضای هیات علمی و بررسی میدانی اولویتهای دانشگاه پیام نور مرکز تفت برگزار گردید.

دکترناصر محمدی ( رییس پیام نور دانشگاه مرکز تفت) در ابتدای جلسه گزارش جامعی از وضعیت مرکز تفت ارائه نمود.حضور 1380نفر دانشجوی شاغل به تحصیل در مرکز تفت،افزایش 20 درصدی نرخ جذب دانشجو در سال 1400،افزایش جهشی  درآمد زایی مرکز تفت ، بالاترین جذب وام دانشجویی دربین مراکز پیام نور استان یزد و... از جمله مواردی بود که محمدی به آنها اشاره نمود. محمدی اولین و مهمترین اولویت مرکز تفت را آب فضای سبز دانست و خواستارمساعدت استان و سازمان مرکز ی در تکمیل پروژه استخر ذخیره آب مرکز تفت در اسرع وقت شد. این پروژه با پیشرفت 70 درصدی در صورت اتمام میتواند نقش موثری در مدیریت بهینه فضای سبز و تثبیت و نگهداری آن داشته  و موجب تحول مرکز گردد.

در ادامه جلسه کارکنان مرکز تفت به بیان دیدگاهها، نظرات و پیشنهادات خود در خصوص مسائل و چالشهای موجود پرداختند: توجه به رفاهیات و معیشت کارکنان،شفاف نمودن ارتقاء شغلی کارکنان،تسریع در تبدیل وضعیت شغلی کارکنان،توجه به تسهیل فرایند بازنشستگی کارکنان و شفافیت فرایند بازنشستگی در صندوق بازنشستگی و تامین اجتماعی و ... از جمله موارد درخواستی از سوی کارکنان بود.دیدار اعضای هیات علمی بصورت جداگانه با حضور دکتر مهدوی نژاد برگزار گردید.

در پایان جلسه رییس دانشگاه پیام نور استان یزد پس از شنیدن نظرات و بعنوان جمع بندی جلسه مواردی بشرح ذیل در جمع کارکنان تفت بیان نمود:مهدوی نژاد حضور کارکنان باانگیزه و توانمند در مرکز تفت را موجب کمترین نارضایتی دانشجویی در بین مراکز استان دانست و بر توسعه و تداوم این روند تاکید نمود. ایشان مرکز تفت را سومین مرکز در جذب دانشجو، افزایش 23درصدی  تفت در جذب دانشجو در سال1400،اولین مرکز در جذب دانشجویان کارشناسی ارشد در استان یزد دانست. تشکیل شورای اقتصادی مرکز ، هدایت اعضای علمی به ارائه خدمات پژوهشی کاربردی از جمله پیشنهادات رییس استان در راستای درآمدزایی و پویایی بیشتر مراکز دردوران رکود کنونی بود. وی گفت با اشاره به اینکه در سخت ترین شرایط وارد دانشگاه شدم اما با استفاده ازفعال نمودن  ظرفیت های بلااستفاده  ستاد استان و مراکز دانشگاه در حال عبور از شرایط سخت و رسیدن به وضعیت پایدار درآینده نزدیک هستیم .راه اندازی کمیسیون املاک در ستاد،معرفی تجهیزات آزمایشگاهی استان به مراکز پژوهشی درقالب عقد قرارداد دوجانبه، پیگیری ارتباطات بین سازمانی، مسوولین استانی و شهرستانی،ارائه گزارش عملکرد یکساله دانشگاه در سال 1400 و تلاش در راستای شفافیت کارآمد، درآمدزایی 940 میلیون تومانی استان در سال1400و.... را از جمله نشانه های روشن بخش و امید آفرین در دانشگاه پیام نور استان یزد برشمرد که حاصل تلاش و مجاهدتهای جمعی دردانشگاه بوده که آینده بسیار روشنی رابرای دانشگاه به دنبال خواهد داشت. رییس استان گفت هیات نظارت استانی  سامانه آموزشی پیام نور استان یزد را برتر از دانشگاه یزد دانسته است که سرمایه بزرگی برای دانشگاه هست، مهدوی نژاد در پایان جلسه اعتماد و تکیه برخود را راهکار اساسی برای رسیدن به وضعیت پایدار دانشگاه دانست، ایشان با اشاره به اینکه  نباید خودمان را دست کم بگیریم ، البته نباید خودشیفته شویم ،اولویت بندی امور و تمرکز بر مسائل اصلی در مدیریت چالشها موثر و راهکار برون رفت از وضعیت فعلی دانست. مهدوی نژا د در خصوص اختصاص اعتبار لازم جهت پروژه استخر آب فضای سبز مرکز تفت قول مساعدت داد. و ی همچنین از زحمات و تلاشهای بی وقفه مجموعه کارکنان و اعضای علمی مرکز تفت بویژه در ایام شیوع کرونا تقدیر و تشکر نمود.

علمی علمی علمی علمی 2.jpg

علمی 215.jpg