انتصاب دبیرمنطقه6وسرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان

یکشنبه 1400/10/5
انتصاب دبیرمنطقه6وسرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان
دکتر رضا مختاری ملک آبادی طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه پیام نوربه عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان و دبیرخانه منطقه ۶ دانشگاه منصوب شد.

دکتر جمال زاده معاون حقوقی و امور مجلس دانشگاه پیام نور در جلسه تکریم و معارفه ضمن یاد شهدا و سرداران سرافراز به ویژه سردار دلها شهید قاسم سلیمانی ضمن قدردانی از زحمات دکتر جلالی رئیس پیشین و پذیرش مسئولیت توسط دکتر مختاری گفت: هر انتصاب جدید در سکان های مدیریتی، صرفا به دلیل ایجاد تغییر و چابکی در سیستم است و بدون شک مدیران دانشگاه پیام نور دارای ظرفیت ها و پتانسیل های بالقوه ای هستند که باید از تجربیات آنها در دیگر عرصه ها بهره مند شد.

وی با اشاره به جایگاه مقام در دین افزود: در دین ما توصیه شده بر حذر باشید و دوری کنید از پست و مقام زیرا پاسخگویی نسبت به آن خیلی سخت و دشوار است.

دکتر جمال زاده همچنین به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص مسئولیت سنگین مدیران اشاره کرد و گفت: مسئولیت، امانت داری و امر بسیار سختی است که الزامات و شاخص هایی دارد که باید به آن توجه ویژه داشت.

معاون حقوقی و امور مجلس دانشگاه پیام نور در ادامه به اهمیت دانشگاه و جایگاه آن از منظر حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: ما باید در دانشگاه به دنبال رشد معنوی، اخلاقی و علمی باشیم.

حجت الاسلام حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور اصفهان نیز در ادامه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره ارزش کار جهادگران دانشگاهی افزود: آن استادی که قلم می‌زند، مقاله می‌نویسد، تدریسی انجام می‌دهد و شاگرد پروری می کند؛ مانند مجاهد فی سبیل الله است. در نظام امت اسلامی وقتی با ریاست ها و موقعیت ها مواجه می شویم می‌بینیم که هیچ شأنیتی بالاتر از خدمت وجود ندارد.

وی در ادامه افزود: دانشگاه پیام نور از ظرفیت های بسیار بالایی برخوردار است که می توان با بهره مندی از این ظرفیت ها گام های بسیار ارزشمندی در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب برداشت.

دکتر مختاری سرپرست جدید دانشگاه پیام نور استان اصفهان نیز مراسم معارفه خود خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور در کشور عملکرد بی‌نظیری داشته و به ویژه در زمینه آموزش الکترونیک از زیرساخت های غنی برخوردار است. امید که بتوانیم قدم‌های خوبی در راستای تحقق آرمان های مقدس دانشگاه تلاش مضاعف داشته و در رسیدن به تمدن نوین اسلامی قدم برداریم

چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403