بازدید رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد از ستاد ازدواج دانشجویی استان یزد

یکشنبه 1400/9/28
بازدید رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد از ستاد ازدواج دانشجویی استان یزد
رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد به همراه تعدادی از مدیران ستادی دانشگاه از ستاد ازدواج دانشجویی استان یزد درمحل ساختمان 17 شهریور این دانشگاه بازدید نمود.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  در ابتدای جلسه حجت الاسلام صدر الساداتی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه  پیام نور استان یزدضمن خوش آمدگویی به حاضران،  مطالبی را ارائه نمود که اگر بنده ای ،خالص برای خدا کار کند، خداوند بهترین مقدرات خود را برای او نازل خواهد کرد و اگر در جایی بدون توقع ، قدمی برداشتیم و کاری انجام دادیم ، خود خداوند برای ما به بهترین وجه جبران خواهد کرد. امیدواریم در مابقی عمرمان بتوانیم کاری انجام دهیم که مورد رضایت خداوند قرار گیرد و در ادامه اعلام نمود که  این مرکز، جهت آموزش خانواده و در راستای واسطه گری و تسهیل گری ازدواج دانشجویان استان خصوصا دانشجویان پیام نور ایجاد شده است. انشاءالله با همفکری با ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد و مجموعه تحت مدیریت آن، بتوانیم کارها را به نحو احسن انجام دهیم. سپس ایشان گزارش مختصری از ستاد استانی ازدواج دانشجویی برای حاضرین ارائه داد.

در ادامه حجت الاسلام غروی معاون دفتر نهاد رهبری افزود: حمایت ، هدایت و نظارت بر کارهای فرهنگی دانشگاه بر عهده نهاد رهبری دانشگاه می باشد.

سپس دکتر محمدحسین مهدوی نژاد ضمن قدردانی از همکاران در ستاد استانی ازدواج دانشجویی ، آمادگی خود و مجموعه تحت مدیریت خود را جهت همکاری با این ستاد در جهت پیشبرد اهداف فرهنگی دانشگاه  اعلام کرد.

صدر7.jpg

صدر2.jpgصدر1.jpg