برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در شهرستان ابرکوه

شنبه 1400/9/20
برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در شهرستان ابرکوه
مراسم گرامیداشت روز دانشجو، با حضور دانشجویان بخش بهمن و مسئولین دانشگاه و شهردار مهردشت و رئیس شورای شهر و فرمانده سپاه ناحیه ابرکوه در دفتر امام جمعه بخش بهمن برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طبق هماهنگی به عمل آمده توسط دفتر امام جمعه بخش بهمن ، نشست صمیمی با دانشجویان برگزار گردید .در این مراسم حدود صد نفر از دانشجویان دانشگاه های شهرستان ابرکوه ، که اکثر آنها از دانشگاه پیام نور بوده اند ، حضور داشته اند.

در ابتدا ، مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد،  سپس حجت الاسلام والمسلمین علیزاده امام جمعه بخش بهمن به ایراد سخنرانی پیرامون روز دانشجو و اهمیت و ارزش دانشجو  پرداخت . در ادامه گروه سرود حافظان علم و بعد از آن، اجرای مراسم مرشد زورخانه ای بود.  سپس دکتر مسعود گلستانی رئیس دانشگاه پیام نور واحد ابرکوه به ایراد سخنرانی و اهمیت و جایگاه دانشگاه پرداخت. همچنین اسامی نخبگان و دانشجویان برتر فرهنگی و اجتماعی، به دفتر امام جمعه بخش بهمن اعلام گردید تا در نماز جمعه هفته جاری بخش بهمن ، از این عزیزان تجلیل گردد.

در پایان مراسم،  دانشجویان و مدعوین جلسه ،  با پذیرایی شیرینی و  شام ، دعوت امام جمعه بخش بهمن بودند.​

ابرکوهDSCN2263.JPG

ابرکوهDSCN2258.JPG