گرامیداشت روز دانشجو توسط دانشگاه پیام نور مرکز مهریز

چهارشنبه 1400/9/17
گرامیداشت روز دانشجو توسط دانشگاه پیام نور مرکز مهریز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : به مناسبت روز دانشجو برنامه هایی به شرح زیر از سوی دانشگاه پیام نور مرکز مهریز اجرا شد:

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز ،  جمعی از مسئولین وتنی چند از دانشجویان مرکز در دفتر حجه الاسلام محی الدینی، امام جمعه ی شهرستان مهریز حضور یافته و با ایشان دیدار کردند. در ابتدای این دیدار که با حضور فرماندار، روسا و مسئولین مراکز آموزش عالی شهرستان مهریز و مسئولین بسیج دانشجویی شهرستان برگزار شد ، آقای دکتر حیدرحسینی، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز ، ضمن بیان توضیحاتی پیرامون این مرکز ، روز دانشجو را فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان های انقلاب و شهدا برشمرد . سپس روسای دانشگاه آزاد اسلامی و پردیس مهریز دانشگاه یزد ، گزارش کوتاهی از دغدغه ها و وضعیت دانشگاه های خود ارائه داده و مطالبی پیرامون جنبش دانشجویی بیان کرده و با توجه به کم رنگ شدن روحیه ی مطالبه گری، به ریشه یابی این مسئله پرداخته و حفظ و گسترش این روحیه را در جامعه ی دانشجویی ضامن نشاط و پیشرفت کشور در عرصه های مختلف دانستند. همچنین فرماندار مهریز طی سخنانی با تبریک روز دانشجو،  مطالبه گری را حق دانشجو و سعه ی صدر و انتقاد پذیری را وظیفه ی مسئولین برشمرد. مسئول بسیج دانشجویی شهرستان و مسئول دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد نیز مطالبی را بیان کردند و در پایان امام جمعه ی مهریز ضمن خوشامد و تبریک روز دانشجو ، خواستار تاثیر گذاری واقعی دانشگاه در فرهنگ جامعه شد و این امر را فراتر از برگزاری چند مراسم و... دانست. وی همچنین نقد واقعی را که در تاکیدات مقام معظم رهبری در برگزاری کرسی های آزاد اندیشی نیز منعکس است ،خواستار شد. وی با بیان این نکته که مشارکت حداکثری دانشجویان و دانشگاهیان در عرصه های مختلف اجتماعی می تواند  به کاهش بسیاری از مشکلات مردم بیانجامد، آمادگی خود را اعلام کرد که تریبونی در اختیار دانشجویان قرار گیرد تا در مراسم نماز جمعه پیش از خطبه ها شاهد بیان دیدگاه ها و نظرات آنان پیرامون مسائل مختلف باشیم.

- در ادامه حاضران بر تربت شهدای دانشجوی شهرستان مهریز در گلزار شهدای چند نقطه از شهر حضور یافته و با نثار گل و قرائت فاتحه یاد آنان را گرامی داشتند.

-  به مناسبت روز دانشجو آقای زارع زاده، فرماندار شهرستان مهریز به اتفاق یکی از معاونین خود در دفتر رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز حضور یافته و این روز را تبریک گفت.

20211207_104717_001.jpg

20211207_104307_001.jpg20211207_092026_001.jpg